• PRO TV
  • Viata lui Jasmine bate filmul: La 19 ani, a fugit de-acasa cu un circar! Afla care e cel mai mare regret al ei

Viata lui Jasmine bate filmul: La 19 ani, a fugit de-acasa cu un circar! Afla care e cel mai mare regret al ei

Viata lui Jasmine bate filmul: La 19 ani, a fugit de-acasa cu un circar! Afla care e cel mai mare regret al ei

Jasmine a venit in emisiunea lui Catalin Maruta cu un pantof rosu, unul negru si pregatita sa dezvaluie detalii intime din viata ei personala.

N-am incurcat nicio pereche de pantofi – asa e viata mea, jumatate colorata, jumatate intunecata!”, a marturisit cu sinceritate dansatoarea Jasmine.

Dansatoarea a vorbit despre tineretea ei aventuroasa cand, la 19 ani, s-a indragostit de un barbat mai mare cu 10 ani decat ea, care lucra la Circ si a plecat de acasa.Stia doar fratele meu mai mic. Am disparut pur si simplu. A fost un gest nebunesc, ai mei au suferit foarte tare”, a povestit ea. 

Dar, pana la urma, s-a dovedit o alegere buna. Nu a mai vorbit aproape doi ani cu familia ei, iar cel mai suparat era tatal ei. Pana la urma, s-au impacat si ei au acceptat viata pe care o ducea ca artista de circ.

Jasmine a povestit si care e cel mai mare regret al sau – faptul ca tatal ei a murit brusc, in urma unui infarct, in timp ce ei doi erau certati. “M-am simtit foarte vinovata, e cel mai mare regret al meu”, a spus Jasmine, care acum sfatuieste pe toata lumea sa nu mai tina dusmanie, pentru ca nimeni nu stie ce se poate intampla maine.

Dansatoarea a vorbit putin si despre Leo de la Strehaia, pe care il considera un capitol incheiat in viata ei. “Mi s-au strepezit dintii” a spus ea cand i-a auzit numele. “Ciorba reincalzita se acreste. S-au intamplat lucruri urate si nu vreau sa mai am parte de asa ceva”, a spus ea.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni