• PRO TV
  • Anamaria Prodan este o răsfățată. Cadoul fabulos primit de impresară de ziua numelui

Anamaria Prodan este o răsfățată. Cadoul fabulos primit de impresară de ziua numelui

Anamaria Prodan este o răsfățată. Cadoul fabulos primit de impresară de ziua numelui

Anamaria Prodan este din ce în ce mai deschisă cu privire la relația cu medicul arab, Ibrahim al Ashary,  cel despre care se zvonește că ar fi noul bărbat din viața ei. Iar zilele trecute, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, femeia de afaceri a dezvăluit pe rețelele sociale ce obiect fabulos a primit de ziua sa,  iscând o serie de speculații că darul ar putea fi un inel de logodnă din partea bărbatului din Arabia Saudită.

După momente grele, se pare că în sfârșit a răsărit soarele în viața Anamariei Prodan, care pare să se bucure de o frumoasă poveste de dragoste alături de un medic arab, pe nume Ibrahim al Ashary. Deși la început a fost mai discretă, ușor, ușor, sexy-impresara a început să le dezvăluie fanilor cât mai multe momente din relația ei cu presupusul nou partener.

Astfel, Anamaria Prodan nu a ezitat să le arate fanilor de pe rețelele de socializare cadoul impresionant primit de ziua numelui - un inel cu diamante de-a dreptul copleșitor, pe care impresara l-a așezat pe inelarul mâinii stângii, lucru care a ridicat și câteva suspiciuni legate de o posibilă logodnă.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a preferat să nu ofere detalii despre această posibilitate, afirmând că tot ce își dorește în acest moment este să fie o femeie liberă.

"Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!”, a declarat impresara pentru Fanatik.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut, după 15 ani de căsnicie, iar în acest moment cei doi așteaptă pronunțarea divorțului.  

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni