• PRO TV
  • Sunt bune, dar nu ai auzit de ele: 10 filme TARI de care nu stie nimeni!

Sunt bune, dar nu ai auzit de ele: 10 filme TARI de care nu stie nimeni!

Sunt bune, dar nu ai auzit de ele: 10 filme TARI de care nu stie nimeni!

Pe langa filmele cu promovare intensa, mai exista acele filme care ajung destul de rar pe ecrane. Din nefericire unele dintre ele sunt chiar interesante, dar raman captive anonimatului. Iata 10 dintre ele!

10. “The Wild Life” (1984) Plot: O gasca de tineri termina liceul si incearca sa se descurce cu noile responsabilitati din viata, in timp ce planuiesc cea mai tare petrecere din viata lor. Din pacate nu a reusit sa stranga suficient public atunci cand a fost lansat, asa ca a ramas in obscuritate. Pacat, este chiar amuzant.  

9. “Symbol” (2009) Plot: Undeva in Mexic un luptator se pregateste pentru un meci important. Intre timp un japonez se trezeste captiv intr-o camera alba fara usi. Este tinut secret probabil pentru ca are scene si momente care vor topi creierul oricui. Cum ar fi cea in care barbatul din camera alba trebuie sa apese pe penisuri de ingeri pentru a face sa apara obiecte ciudate. Este in genul filmului “Labyrinth” din 1986, dar mult mai ciudat.

8. “Something Weird” (1967) Plot: Cand un barbat atragator este mutilat in urma unui incendiu dezvolta puteri paranormale si incepe o afacere de clarviziune. Puterea sa de a prezice viitorul atrage atentia unei vrajitoare care-i ofera frumusetea inapoi, in schimbul unei relatii. Lucrurile nu se opresc aici pentru ca iubirea este cu nabadai si iadul se dezlantuie. Este considerat unul dintre cele mai slabe filme ale regizorului Herschell Gordon Lewis, desi regizorul nu este printre cei mai cunoscuti.

7. “The American Dreamer” (1971) Plot: Un documentar despre regizorul si actorul Dennis Hopper in timp ce realizeaza “The Last Movie”. Este unul dintre cele mai aspre documentare realizate, nestilizat, de aceea nu e de mirare ca a fost ratat. Daca vezi filmul si nu stii nimic despre Hopper la final vei avea impresia ca ai vazut demolarea unui carismatic lider de cult, care merge in desert sa traga cu arma, se drogheaza cu LSD in timp ce tine discursuri in prezenta unor doamne semidezbracate si declara unor jurnaliste feministe “cred ca-s lesbiana”.

Intra pe www.procinema.ro si citeste continuarea!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni