• PRO TV
  • Adele se visează „gospodină“, după căsătoria cu Rich Paul. „Sunt obsedată de el!“

Adele se visează „gospodină“, după căsătoria cu Rich Paul. „Sunt obsedată de el!“

Adele se visează „gospodină“, după căsătoria cu Rich Paul. „Sunt obsedată de el!“

De câteva luni, se tot vehiculează că cea mai mare artistă a Marii Britanii va ajunge din nou la altar. Iată ce spune despre viitorul ei soț.

Adele a dezvăluit că visul ei este să fie o „gospodină“, să se căsătorească și să aibă copii cu iubitul ei, Rich Paul. Declarații uimitoare pentru o artistă care tocmai își va onora fabulosul contract din Las Vegas, susținându-și în sfârșit spectacolele îndelung așteptate de fanii de peste Ocean.

În cadrul unui interviu acordat publicației „Elle UK“, pe coperta căreia apare, ea afirmă că i-a fost rușine că a trebuit să anuleze prestațiile în ultimul moment, scandalul iscat provocându-i „cel mai jenant episod din carieră“.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a mai declarat că, după seria de concerte din Las Vegas, se va dedica vieții de familie, dând detalii despre iubitul ei de 40 de ani, Rich Paul, un cunoscut agent sportiv, care o face „mai fericită ca niciodată“.


„N-am fost niciodată atât de îndrăgostită. Sunt obsedată de el. Cu siguranță, îmi doresc mai mulți copii. Sunt o gospodină și o femei de casă, iar o viață stabilă mă ajută în muzică, a spus Adele pentru ediția de octombrie a revistei „Elle UK“.

Cea mai iubită artistă a Marii Britanii și agentul multimilionar s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani la o petrecere, iar relația lor a devenit publică în vara anului 2021. Adele a fost căsătorită anterior cu antreprenorul caritabil Simon Konecki, tatăl fiului ei de 9 ani, Angelo, căsătorindu-se în 2018 și separându-se în același an.   

FOTO: Elle UK, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni