• PRO TV
  • Are cu aproape 20 de ani mai mult ca ele, dar poartă aceleași haine! Loredana, la fel de sexy ca Inna și Raluka

Are cu aproape 20 de ani mai mult ca ele, dar poartă aceleași haine! Loredana, la fel de sexy ca Inna și Raluka

Are cu aproape 20 de ani mai mult ca ele, dar poartă aceleași haine! Loredana, la fel de sexy ca Inna și Raluka

Loredana Groza a făcut show într-un club din București într-un outfit incendiar. La 52 de ani, artista poartă aceleași haine de scenă ca vedetele cu aproape 20 de ani mai tinere și arată la fel de bine.

Loredana este într-o formă fizică excepțională și o demonstrează la fiecare apariție în public… sau pe Instagram :) Se știe că este pasionată de fitness și este extrem de preocupată de felul în care arată.

La cel mai recent spectacol, diva și-a făcut apariția într-un catsuit negru, cu benzi transparente – outfit pe care îl au în garderobă și cântărețele Inna și Raluka. Inna are însă varianta galben fosforescent. Deși le despart aproape 20 de ani, cele trei arată la fel de bine în costumația sexy.

Loredana și-a completat look-ul de scenă cu o jachetă neagra cu umeri supradimensionați și franjuri și o pereche de ochelari de soare, ducându-ne cu gândul la primele apariții ale lui Lady Gaga.

Nu este prima oară când vedetele din România poartă același outfit. Inna și Raluka au fost văzute în același body, cu decupaje îndrăznețe.

Există și un model de costum de baie pe care vedetele din România îl adoră – în două piese, negru și cu decupaje. Inna, Raluka și Mira au făcut deja furori cu el la plajă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni