• PRO TV
  • Hoțul bijuteriilor lui Kim Kardashian, interviu fără scrupule: „Ea arunca cu banii”

Hoțul bijuteriilor lui Kim Kardashian, interviu fără scrupule: „Ea arunca cu banii”

Hoțul bijuteriilor lui Kim Kardashian, interviu fără scrupule: „Ea arunca cu banii”

Unul dintre hoții bijuteriilor lui Kim Kardashian, care i-a provocat vedetei o pagubă de 10 milioane de dolari, a oferit un interviu șocant. Yunis Abbas a dat vina pe victima sa pentru jaful din Paris care a pus pe jar autoritățile franceze.

Yunis Abbas a petrecut aproape doi ani în pușcărie după ce s-a aflat că a făcut parte din banda de hoți de bijuterii care a prădat-o pe Kim Kardashian în 2016. Vedeta a raportat atunci furtul unor podoabe rare în valoare de 10 milioane de dolari, printre care inelul cu diamante impresionant, cu 20 de karate, dăruit de Kanye West cu prilejul logodnei lor.

Bărbatul, în vârstă de peste 60 de ani, a vorbit cu VICE News despre jaful din 2016, eveniment de notorietate mondială pentru care a dat vina pe victima sa.

Din moment ce ea arunca cu banii, eu am fost acolo să-i adun și asta a fost. Vinovat? Nu, nu-mi pasă”, a dezvăluit bărbatul.

Conform Poliției franceze, banda de hoți era formată din 12 persoane, dintre care multe având vârsta de peste 60 de ani. În mediul online, hoții bijuteriilor lui Kim Kardashian au fost porecliți „gangsterii bunici”. Ei au pătruns în hotelul unde era cazată vedeta în timpul evenimentului Paris Fashion Week.

Kim Kardashian a dezvăluit că a rămas traumatizată după ce a fost amenințată cu arma de atacatori, crezând că va fi violată și ucisă. 

Yunis Abbas a petrecut 22 de luni după gratii, însă a fost eliberat ca urmare a unei afecțiuni cardiace. El a dezvăluit că a urmărit-o pe Kim Kardashian în mediul online, înainte de a decide să o transforme în țintă.

Hoțul bijuteriilor lui Kim Kardashian a taxat-o pe vedetă pentru opulența ostentativă, acuzând-o că e singura vinovată pentru furtul din 2016, la care el a avut un rol secundar, de a „ține de șase”.

Ar trebui să fie mai puțin ostentativi față de oamenii care nu își permit. Pentru unii oameni este provocator”, a mai spus bărbatul.

Bijuteriile furate au fost recuperate, însă Kim Kardashian are și acum emoții când trebuie să poarte podoabe scumpe.

Fotografii: Getty Images/VICE YouTube

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni