• PRO TV
  • Ariana Grande, poză rară fără machiaj și extensii! Cum arată artista complet naturală

Ariana Grande, poză rară fără machiaj și extensii! Cum arată artista complet naturală

Ariana Grande, poză rară fără machiaj și extensii! Cum arată artista complet naturală

Ariana Grande a renunțat la clasicul ei look pentru a-și prezenta noua campanie! Într-o postare pe rețelele de socializare, vedeta și-a etalat buclele naturale și pielea impecabilă. Iată cum arată câștigătoarea Grammy în totalitate naturală!

Ariana Grande, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume, a apărut pe rețelele de socializare complet nemachiată. Părul prins într-o coadă simplă la spate și eyeliner-ul negru sunt detalii ce o caracterizează, însă de data aceasta a ales un look total diferit. Vedeta a făcut schimbările pentru a-și promova noua colecție de îngrijire corporală, iar fanii au rămas profund impresionați.

În clipul video se poate observa păru bogat, buclat și extrem de strălucitor al artistei. Fără make-up, Ariana Grande a apărut ulterior într-un alt cadru în care își trece degetele printre șuvițe, încercând să le țină strâns la spate în stilul ei clasic. 

„Sunt atât de încântată și mândră de acest pas și de tot ceea ce am creat până acum”, a spus vedeta în vârstă de 29 de ani.

Ariana Grande este căsătorită cu Dalton Gomez

Ariana Grande și partenerul ei de viață, Dalton Gomez, au pășit în fața altarului în mai anul trecut. Marele eveniment a fost organizat într-un cadru restrâns în Montecito, California.

„S-au căsătorit. A fost o petrecere mică și intimă, mai puțin de 20 de persoane. Atmosfera a fost plină de fericire și dragoste. Cuplul și ambele familii nu puteau fi mai fericiți”, a confirmat reprezentantul Arianei Grande pentru People.

Sursă foto: Ariana Grande/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni