• PRO TV
  • (P) Ce trebuie să știi înainte de a obține o manichiură cu gel?

(P) Ce trebuie să știi înainte de a obține o manichiură cu gel?

(P) Ce trebuie să știi înainte de a obține o manichiură cu gel?

Ce anume trebuie să știi pentru a face alegerea potrivită pentru o manichiura cu gel. Există o mulțime de informații greșite peste tot - permite-ne să clarificăm lucrurile pentru tine.  

1. Unghiile cu gel sunt unghii naturale

Unii oameni au auzit că unghiile cu gel sunt un alt tip de unghii false. Cu toate acestea, manichiura cu gel nu este aceeași cu cea cu unghii acrilice.

Unghiile cu acril sunt plasate deasupra unghiei naturale pentru a face ca aceasta să arate mai lungă. Gelul merge deasupra unghiilor pe care le ai deja. Unghiile își schimbă culoarea, dar gelul nu poate adăuga lungime. Acesta se aplică în straturi pentru a modela unghia și se utilizează o lampa unghii pentru a întări fiecare strat.

 2. Unghiile tale nu au nevoie de aer

Gelul îți etanșează unghiile săptămâni întregi. Unele femei ar putea evita să-l folosească pentru ca unghiile lor trebuie să „respire”. Cu toate acestea, unghiile tale nu au nevoie de aer.

Este adevărat că toate tipurile de gel unghii întrerup alimentarea cu aer a unghiilor tale. Desigur, la fel și oja obișnuită. Dar unghiile tale nu sunt o parte vie a corpului tău, așa cum este pielea. Este perfect sigur să le tai din aer.

3. Gelul slăbește paturile de unghii

Lacul cu gel face paturile de unghii mai slabe, deși nu va dăuna unghiilor reale. Unghiile în sine nu sunt sensibile la aer sau la lipsa acestuia, dar paturile și cuticulele tale sunt. Deși gelul oricum nu ar trebui să fie pe aceste părți ale unghiilor, procesul de îndepărtare poate expune paturile de unghii la deteriorare. De obicei, ar trebui să eviți să scoți gelul acasă - un profesionist va ști cum să o facă fără a provoca daune.

4. Ar trebui să urmărești procesul de eliminare

Nu toate manichiuristele sunt atât de atente pe cât ar trebui. Când îți îndepărtează gelul, ar trebui să te adresezi manichiuristei pentru a te asigura că o face corect. Ar trebui să înmoaie gelul în acetonă astfel încât să fie ușor de îndepărtat - răzuirea puternică și ciobirea acestuia îți va deteriora unghiile.

 5. Poți elimina gelul acasă

Deși salonul este ideal, este posibil sa indepartezi gelul și de acasă dacă vrei neapărat. Dar va trebui să o faci în mod corect pentru a evita daune.

Înmoaie discuri de bumbac într-un agent de îndepărtare cu acetonă pură și lipește-le pe fiecare unghie, învelindu-le în folie. Ține acetona pe unghii timp de 15 minute sau mai mult pentru a înmuia gelul. Apoi, glisează ușor de pe fiecare unghie folosind un împingător de cuticule.

 Ești gata să încerci gelul?

Dacă îți place să-ți faci manichiura, sunt șanse să-ți placă și gelul. Și dacă manichiura de lungă durată sună bine, este timpul să încerci gelul.

Deși este mai costisitor și consumă mult timp, gelul oferă o manichiură frumoasă, care durează mult timp. Și dacă o faci corect, aproape că nu există dezavantaje. Lila Rossa îți pune la dispoziție o varietate mare de produse de unghii de calitate, descoperă-le acum!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni