• PRO TV
  • Jador se mută în locuință nouă! Cum arată penthouse-ul de 500.000 de euro pe care l-a cumpărat

Jador se mută în locuință nouă! Cum arată penthouse-ul de 500.000 de euro pe care l-a cumpărat

Jador se mută în locuință nouă! Cum arată penthouse-ul de 500.000 de euro pe care l-a cumpărat

După ce timp de mai mulți ani a locuit într-o garsonieră, după cum a precizat chiar el, Jador a decis să se mute, astfel că și-a cumpărat o nouă locuință.

Într-un vlog postat recent pe YouTube, celebrul cântăreț afirmă că noua casă este un penthouse care l-a costat nu mai puțin de 500.000 de euro!

„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”, spune Jador pe filmare.

În doar câteva zile de când a fost postat pe YouTube, clipul video a adunat aproape 200.000 de vizualizări, mii de like-uri și sute de comentarii in partea internauților.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți”, a scris Jador în comentariile de pe YouTube.

În timpul filmărilor, Jador face mai multe glume cu sora lui, pe care o și lovește în glumă, lucru care s-a mai întâmplat și în alte clipuri video postate de el pe YouTube.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni