• PRO TV
  • Ramona Gabor, vacanță de lux în Bali. La ce activități încredibile a participat sora Monicăi Gabor

Ramona Gabor, vacanță de lux în Bali. La ce activități încredibile a participat sora Monicăi Gabor

Ramona Gabor, vacanță de lux în Bali. La ce activități încredibile a participat sora Monicăi Gabor

Ramona Gabor se bucură din plin de ultimele săptămâni de vară. Frumoasa brunetă și-a planificat un concediu în Bali, locație de vis în care trăiește momente incredibile.

Vedeta, în vârstă de 33 de ani, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva momente din vacanța de lux în Bali, Indonezia. De la plajele superbe cu priveliști incredibile, până la activități recreaționale inedite, sora Monicai Gabor le-a încercat pe toate.

Pentru o experiență de vis, Ramona Gabor și-a făcut un program în care a combinat relaxarea cu învățarea. Astfel, și-a impărțit zilele în momente pe plajă sau la piscina unui resort de lux, cât și pentru activități precum acroyoga și aeroyoga. 

În imaginile publicate pe instagram, vedeta poate fi văzută pe plajă în timp ce admiră apusul superb din Bali, cât și din studio-urile de yoga, în aer liber, în care a încercat acroyoga, o practică fizică care combină yoga și acrobația, dar și aeroyoga, care îmbină yoga, dansul și pilatesul, alături de utilizarea unui hamac.
 


Nu este pentru prima oară când Ramona Gabor posteaza fotografii din locatii superbe. Vedeta și-a clădit un stil de viata de lux, cu vacanțe piperate și obiecte de lux, susținut de afacerile cu pietre prețioase și parfumuri, care îi aduc un profit generos.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni