• PRO TV
  • Loredana Chivu a slăbit și s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul! Cum arată acum vedeta

Loredana Chivu a slăbit și s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul! Cum arată acum vedeta

Loredana Chivu a slăbit și s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul! Cum arată acum vedeta

Fosta asistentă TV a scăpat de kilogramele în plus, iar acum face ravagii pe rețelele de socializare. De data aceasta a încis imaginația urmăritorilor săi cu un costum de baie incredibil de mic, iar comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară. Iată cât de mult a slăbit blondina!

Loredana Chivu și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale de senzație, însă de data aceasta a întrecut orice măsură. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, fosta asistentă TV a făcut ravagii pe Instagram, iar fanii au înroșit butonul de like.

Ambițioasă și dornică să își recapete talia de viespe, blondina a făcut foarte mult efort fizic, fiind de asemenea atentă și la alimentație. 

Loredana Chivu a fost diagnosticată cu prediabet

Fosta asistentă TV a spus că, deși a încercat nenumărate diete pentru a scăpa de kilogramele în plus, niciuna nu a dat rezultate. De vină ar fi prediabetul cu care a fost diagnosticată, motiv pentru care recunoaște că își va face o nouă intervenție estetică.

„Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție, pentru că am suferit, ca să spun așa. Nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor. Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar, ca să slăbești, trebuie să ții un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție”, a spus Loreana Chivu la o emisiune TV.

Sursă foto: Instagram/Loredana Chivu

VEZI ȘI: Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Delea 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni