• PRO TV
  • Kate Moss, dezvăluiri incredibile despre colierul cu diamante primit de la Johnny Depp

Kate Moss, dezvăluiri incredibile despre colierul cu diamante primit de la Johnny Depp

Kate Moss, dezvăluiri incredibile despre colierul cu diamante primit de la Johnny Depp

Kate Moss a purtat diamante de zeci de milioane de dolari, de-a lungul vieții, însă primele pe care le-a primit au o valoare sentimentală mare și o poveste nemaiîntâlnită. Iubitul ei de atunci, Johnny Depp, i le-a dăruit într-un mod neașteptat.

Kate Moss și Johnny Depp au mers împreună la Premiile CFDA Fashion Awards din 1995, unde ea a strălucit într-o rochie albă semnată John Galliano și cu pantofi cu toc Manolo Blahnik.

La ținuta elegantă a adăugat un colier cu diamante dăruit de Johnny Depp, primele diamante pe care le primise până atunci. 

Supermodelul de 48 de ani și-a amintit povestea incredibilă a colierului cu diamante, care a ajuns la ea într-un mod neconvențional. Se pare că Depp a ascund bijuteriile în posteriorul său, însă Moss nu a explicat rațiunea acestui gest.

Au fost primele diamante pe care le-am avut vreodată. Le-a scos din crăpătura fundului său”, a mărturisit Kate Moss, într-un filmuleț publicat de British Vogue.

Ea a povestit că, într-o seară premergătoare evenimentului, cei doi au fost la cină, unde el i-a spus că are ceva pentru ea, dar pentru a intra în posesia cadoului trebuia să-i inspecteze posteriorul.

Mi-am pus mâna pe pantalonii lui și am scos un colier cu diamante. Colierul ăla cu diamante”, a arătat Moss spre o fotografie de la evenimentul din 1995.

Kate Moss și Johnny Depp au fost împreună în perioada 1994-1998. Recent, ea a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp, la procesul intentat de actor fostei soții, Amber Heard. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni