• PRO TV
  • Rux de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dezvăluiri despre pasiunile sale

Rux de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dezvăluiri despre pasiunile sale

Rux de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dezvăluiri despre pasiunile sale

Roxana Erdei, pe numele său real, se numără printre cei 12 concurenți care au acceptat marea provocare din Republica Dominicană. Vedeta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre viața sa din spatele camerelor de filmat, menționând câteva aspecte care o descriu.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unul dintre cele mai așteptate emisiuni din grila de toamnă PRO TV, va aduce în casele oamenilor momente de adrenalină, suspans și tensiune, mai ales în rândul concurenților. Printre cei care au spus „Da” provocării din Republica Dominicană se numără și Roxana Erdei. Iată cum se descrie vedeta în câteva cuvinte și care sunt lucrurile ce o emoționează cel mai tare. 

„Sunt două variante. Eu, cea de pe net și cea din viața reală. În viața reală sunt introvertită, tăcută, amuzantă. Pe net sunt extrovertită, foarte amuzantă și vorbăreață. De asta am ajuns să fac ce fac, pentru că simțeam că în fața camerelor pot fi altfel față de viața reală. Camere îmi dau voie să fiu mai extrovertită, deși în mod normal este invers.

Din cauza muncii mele nu pot exista fără telefon. Dacă m-aș apuca să fac altceva, probabil aș putea să exist fără telefon. Mi-aș lua unul fără internet, dar momentan nu pot. Asta e viața mea!”, a mărturisit Roxana Erdei.

Rux este pasionată de modă, lucru pe care l-a demonstrat în nenumărate rânduri: „Tot ce ține de creație eeste o pasiune pentru mine”

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni