• PRO TV
  • Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Ce explicație a oferit artista

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Ce explicație a oferit artista

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Ce explicație a oferit artista

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu partenerul ei, Marian Corcheș. Deși plănuiseră să se căsătorească anul acesta, lucrurile nu au funcționat conform planului, iar cei doi au fost nevoiți să amâne marele evenimentul pentru anul viitor.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un an, iar cererea în căsătorie a venit în luna aprilie, în Dubai,  cu un inel de mii de euro. Deși începuseră deja pregătirile pentru nuntă, ba chiar își aleseseră nașii, artista a anunțat că au intervenit alte lucruri în viața lor de cuplu, care nu le permit să organizeze nunta anul acesta, cum era prevăzut.

Motivul invocat de cântăreață este lipsa de timp. Aceasta a dezvăluit că îi merge foarte bine pe plan profesional și că are agenda plină de cântări, iar pensiunea pe care o deține împreună cu logodnicul ei este un alt lucru care îi ocupă tot timpul. Din acest considerent, Carmen de la Sălciua a considerat că ar fi mai bine să își planifice nunta anul viitor, pentru a avea timp să pună totul la punct.

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. (…). Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor", a dezvăluit artista, potrivit fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni