• PRO TV
  • Corina Caragea, sfaturi pentru o vacanță reușită. Ce să nu faci în concediu dacă vrei să te simți bine

Corina Caragea, sfaturi pentru o vacanță reușită. Ce să nu faci în concediu dacă vrei să te simți bine

Corina Caragea, sfaturi pentru o vacanță reușită. Ce să nu faci în concediu dacă vrei să te simți bine

Pentru unii vacanța s-a terminat, însă pentru alții abia începe. Indiferent de momentul pe care-l alegi pentru a te relaxa înainte de a intra în „pâine” la muncă, fă-ți un plan înainte de concediu! Corina Caragea ne-a spus ce ar fi bine să eviți dacă vrei să te simți bine.

Sunteți genul de oameni „căsătoriți” cu locul de muncă, angajați „model” care își iau concediu din an în Paști? Dacă da, pentru voi vacanța abia acum începe, așa că pregătiți-vă temeinic momentele de relaxare, fiindcă trebuie să vă întoarceți la serviciu cu bateriile complet încărcate! Superiorii și colegii se bazează pe voi.

Fiindcă o vacanță reușită are în spate un plan bine făcut, nu strică să vă pregătiți temeinic înainte de a pleca la drum.

Corina Caragea are o rețetă pentru un concediu reușit, care include documentare serioasă a destinațiilor de vacanță, stabilirea unui buget realist și a unuia de rezervă.

Prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV dezvăluie lucrul esențial de care trebuie să te ferești dacă vrei să ai o vacanță reușită.   

Sfatul meu este să nu te duci cu așteptări foarte mari, să nu citești prea mult review-urile. Nu ai de ce să asculți părerile altora, pentru că suntem foarte diferiți și fiecare digeră acea locație în funcție de backgroundul personal, de momentul din viață în care l-a vizitat etc. Sunt prea multe variabile și e posibil să nu le potrivim. Eu am avut destinații în care m-am dus cu așteptări foarte înalte, pentru că așa auzisem, și nu era chiar așa. Dar și invers, destinații care m-au surprins”, ne-a spus Corina.

Citește și: Cum arată diminețile Corinei Caragea: Cine se trezește înaintea tuturor și este prima în redacție?


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!


Știrista mărturisește că a fost în toate genurile de vacanțe, însă niciodată nu a fost singură în concediu. Recent a petrecut momente frumoase împreună cu sora ei mai mică, Alexandra, pe care telespectatorii nu o cunosc atât de bine. Iată ce spune Caragea despre sora ei!

Corina Caragea, despre cum arată vacanța perfectă în cuplu

Jurnalista este un suflet călător și adesea scrie pe blogul ei despre destinațiile minunate pe care le-a bifat de-a lungul timpului. La începutul acestui an, Corina Caragea a scris despre experiența impresionantă pe care a avut-o într-o zonă muntoasă din Italia. Cazarea, de vis, a fost memorabilă datorită peisajelor din jurul hotelului.

De aceea, prezentatoarea TV recomandă această destinație pentru cuplurile îndrăgostite.

Mi-a plăcut foarte mult în Dolomiți (lanț muntos – n. red.), în Italia, și cred că este o destinație foarte bună dacă te gândești la o vacanță romantică. Prețurile sunt ok, dar depinde cu ce le compari. Tocmai ce am venit din Finlanda, unde mi s-a părut foarte scump. Mi-ș dori să merg în Elveția, unde iar mi s-a părut foarte scump față de Italia. Eu zic că Italia este foarte ofertantă”, ne-a mai spus Corina.

Fotografii: @corinacaragea

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni