• PRO TV
  • Vești îngrijorătoare despre starea de sănătate a Reginei. Ce face Prințul Charles în fiecare zi 

Vești îngrijorătoare despre starea de sănătate a Reginei. Ce face Prințul Charles în fiecare zi 

Vești îngrijorătoare despre starea de sănătate a Reginei. Ce face Prințul Charles în fiecare zi 

Veștile despre starea de sănătate a reginei Elizabeta a II-a au escaladat după ce presa britanică a scris că Prințul Charles, care este moștenitorul la tron, i-a făcut vizite ”neobișnuite” în ultimele luni, relatează Express UK. 

Corespondentul  Sarah Greenhalgh a declarat pentru 7News că ”există noi îngrijorări” vizavi de starea de sănătate a reginei, în vârstă de 96 de ani.

Comentând faptul că Regina nu vine la Londra pentru a desemna noul premier, preferând să-l primească pe acesta la Balmoral, Sarah a declarat: ”Nu vor să aibă parte de surprize în cazul în care starea Reginei se schimbă, dar nu ar fi vorba de faptul că ea este bolnavă”.

”Dar, având în vedere că are 96 de ani și faptul că are probleme de mobilitate, de care tot auzim... Da, sunt îngrijorări noi legate de starea ei de sănătate”.

”În plus, Prințul Charles, care este moștenitorul ei la tron, a făcut ceva ce ar putea fi descris drept extrem de neobișnuit - vizite zilnice mamei lui. 

Deși sunt mamă și fiu, nu este ceva ce se întâmplă în mod normal. De asemenea, Regina a fost văzută deplasându-se cu ajutorul unui baston”, a mai spus corespondentul regal.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni