• PRO TV
  • Lora, despre decizia de a sta singură la hotel câteva zile: Dacă bărbatul tău nu îți permite, înseamnă că nu te merită

Lora, despre decizia de a sta singură la hotel câteva zile: Dacă bărbatul tău nu îți permite, înseamnă că nu te merită

Lora, despre decizia de a sta singură la hotel câteva zile: Dacă bărbatul tău nu îți permite, înseamnă că nu te merită

Lora a intrat în discuții mai aprinse cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale, după ce a spus că se află singură la un hotel de 5 stele, pentru a se relaxa. Mulți s-au întrebat de ce nu este alături de partenerul ei de viață, crezând că relația ei cu Ionuț Ghenu s-ar fi încheiat. 

Lora a fost criticată de internauți pentru alegerea de a petrece câteva zile singură la un hotel. Artista a povestit că a simțit nevoia de câteva zile libere doar pentru ea și le-a dat o replică unor cârcotași din online. 

1 - Cred că o femeie care îşi ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să îşi încarce bateriile, nu este "egoistă". Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca nişte mici evadări din stres să stăm singure cu noi..să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, linişte, spa, linişte..somn. Bărbatul de lângă tine dacă nu îți "permite"..sau nu înțelege..nu te merită. 


Lora a mai precizat că încă se află într-o relație cu Ionuț Ghenu.

2 - Rog "îndrăgostiții" care depăşesc orice limită a bunului simț doar pentru că au citit titlurile tabloidelor să stea liniştiți pentru că eu sunt într-o relație. Şi dacă aş fi fost singură, nu m-aş întâlni cu cineva obsedat, din online. Mersi”, a scris cântăreața pe facebook.

Sursă foto: facebook, Instagram/ Lora

Vezi și: 
Sunt celebru, scoate-mă de aici - Lidia Buble - Probă pe nevăzuteGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni