• PRO TV
  • Pavel Bartoș, vacanță în Statele Unite ale Americii. „Le-am promis fetelor”

Pavel Bartoș, vacanță în Statele Unite ale Americii. „Le-am promis fetelor”

Pavel Bartoș, vacanță în Statele Unite ale Americii. „Le-am promis fetelor”

Pavel Bartoș s-a întors recent din vacanța petrecută în Statele Unite ale Americii, alături de familia sa. Prezentatorul de la Vocea României a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram câteva imagini în care apare alături de cele trei fiice. 

Într-o postare de acum două zile, actorul a povestit ce locuri a vizitat: 

„Am aterizat acum vreo 12 ore dintr-o minunată vacanță în Statele Unite ale Americii, pe care mi-am și le-am promis-o alor mele fete de mai mult de trei ani. A fost minunat , am fost pe coasta de vest (San Francisco, L.A, Disneyland și Las Vegas) am stat și in Chicago unde m-am reîntâlnit cu prieteni atât de dragi mie și familiei mele”


Pavel Bartoș este căsătorit din 2003 cu Anca, femeia care i-a dăruit trei fiice, pe Eva, în vârstă de 18 ani, pe Rita de 14 ani şi pe Sofia, de 8 ani. 

Într-un interviu recent, pentru revista Viva, Pavel Bartoș a povestit că soția lui s-a apucat să studieze medicina, fiind în anul IV. 

„Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut. Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru”.

Sursă foto: Instagram/ pavelbartos

Vezi și: George Mihăiță: Este sau nu o provocare noul personaj interpretat in serialul Clanul?
 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni