• PRO TV
  • Janet Jackson, video viral pe TikTok! Cum arată sora lui Michael Jackson fără make-up: "Ai găsit fântâna tinereții?"

Janet Jackson, video viral pe TikTok! Cum arată sora lui Michael Jackson fără make-up: "Ai găsit fântâna tinereții?"

Janet Jackson, video viral pe TikTok! Cum arată sora lui Michael Jackson fără make-up: "Ai găsit fântâna tinereții?"

Janet Jackson, în vârstă de 56 de ani, și-a uimit fanii de pe TikTok cu un filmuleț în care se transformă cu ajutorul machiajului. Clipul a adunat rapid aproape 4 milioane de vizualizări și sute de complimente de la fani. Printre cei impresionați de look-ul artistei se numără și Mariah Carey.

Sora lui Michael Jackson arată impecabil cu make-up, dar și fără el. În filmulețul postat pe TikTok, Janet Jackson apare într-o ținută casual, cu o bentiță pe cap, ochelari și fără make-up. Apoi artista acoperă camera telefonului cu o pensulă de make-up și voila: apare o Janet Jackson gata să urce pe scenă și să facă show pentru fanii ei. 

Atât look-ul natural dar și cel glamorous au fost pe placul fanilor, care i-au făcut nenumărate complimente. 

@janetjackson ???????? #bigenergy ♬ Big Energy - Latto

“Așadar, a nu te lua prea tare în serios trebuie să fie secretul pentru a nu îmbătrâni sau ai găsit fântâna tinereții…Care dintre ele?”, “Nu ai îmbătrânit absolut deloc!”, “Ești adorabilă!”, “Legendă!”, “Atât de frumoasă!”, “Cât de tare este transformarea asta!”, “Femeia asta nu îmbătrânește și are o piele grozavă”, i-au scris internauții. Mariah Carey a scris: "Te iubesc!" în secțiunea de comentarii. 

@janetjackson Hope u guys ENJOY 2nite. Luv u so much ???? #janetjacksondoc ???? #bambachallenge #janetjackson ♬ Ameno Amapiano Remix (You Wanna Bamba) - Goya Menor & Nektunez

Janet Jackson a avut apariții extrem de rare în ultimii ani. În iunie, vedeta a declarat într-un interviu că s-a retras din lumina reflectoarelor pentru petrece timp cu fiul ei, Eissa, în vârstă de 5 ani. 

Fotografii: Getty Images/ TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni