• PRO TV
  • L-a scuipat Chris Pine pe Harry Styles la Festivalul de Film de la Veneția? Cum a comentat impresarul actorului

L-a scuipat Chris Pine pe Harry Styles la Festivalul de Film de la Veneția? Cum a comentat impresarul actorului

L-a scuipat Chris Pine pe Harry Styles la Festivalul de Film de la Veneția? Cum a comentat impresarul actorului

Un nou scandal a izbucnit pe rețelele de socializare, iar cei implicați sunt Harry Styles și Chris Pine. Internauții îl acuză pe artistul din „One Direction” că l-ar fi scuipat pe actor, chiar în timpul Festivalului de Film de la Veneția. Iată cum comentează impresarul actorului și ce spun fanii celor doi!

În postările de luni, de la Festivalul de Film de la Veneția, care au făcut înconjurul internetului, Styles este văzut apropiindu-se de Pine pentru a lua un loc lângă el, înainte de a fi proiectat un moment din pelicula „Don't Worry Darling”.

În timp ce Styles era pe punctul de a se așeza în locul său, a făcut o mișcare subtilă care sugerează că l-ar fi scuipat pe actor, iar de aici și până la o întreagă serie de controverse în mediul online nu a mai fost decât un pas.

Ulterior, Chris Pine a coborât privirea, s-a oprit din aplaudat, iar apoi a zâmbit, de parcă ar fi fost un fel de glumă între el și artist. Iată cum a comentat impresarul actorului întreg momentul!

„Să fie foarte clar, Harry Styles nu l-a scuipat pe Chris Pine”, a declarat un reprezentant al lui Pine pentru revista People. „Nu există altceva decât respect între acești doi bărbați și orice remarcă de acest fel reprezintă o încercare flagrantă de a crea o dramă care pur și simplu nu există”, a mai adăugat acesta. 

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni