• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, ciupită de o insectă înainte de a ajunge la Festivalul de la Veneția! Cum a apărut, în final, actrița

Mădălina Ghenea, ciupită de o insectă înainte de a ajunge la Festivalul de la Veneția! Cum a apărut, în final, actrița

Mădălina Ghenea, ciupită de o insectă înainte de a ajunge la Festivalul de la Veneția! Cum a apărut, în final, actrița

Printre celebritățile prezente la Festivalul de Film de la Veneția s-a numărat și Mădălina Ghenea, care din păcate a avut parte de un moment neplăcut cu doar puțin timp înainte să ajungă la marele eveniment. A povestit incidentul pe rețelele de socializare, iar fanilor nu le-a venit să creadă. Iată ce a pățit actrița! 

Cu doar câteva momente înainte de a păși pe covorul roșu al evenimentului din Veneția, Mădălina Ghenea a fost ciupită de o insectă. Înțepătura a fost chiar pe frunte, iar vedeta a fost nevoită să își schimbe coafura într-un timp record. Mai apoi, și-a făcut intrarea spectaculoasă, exact așa cum ne-a obișnuit.

„Lady Bean s-a întors la Veneția, o insectă ? ? ? m-a mușcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligență și @saidada a reușit să o acopere cu părul meu”, a scris Mădălina Ganea pe contul ei de Instagram.

„Am primit un premiu ieri, premiul Diva&Donna și pot spune ca nu mă simt deloc divă, deși prietenii mei încearcă să mă convingă ca sunt o diva @tizianarocca @vicoolyasaida. Anul acesta mă simt puțin pierdută în această furtună a festivalului și tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeti că merit să fiu aici? Mulțumesc!”, le-a mai dezvăluit vedeta urmăritorilor ei.

Mădălina Ghenea a strălucit la Festivalul de la Veneția

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe internaționale și nu o spunem noi, ci fanii din întreaga lume. Atrage mereu atenția cu silueta perfectă, gesturile fine și articolele vestimentare inedite, la fel cum s-a întâmplat și la Festivalul de Film de la Veneția. 

Fotomodelul a îmbrăcat o rochie neagră, lungă, cu o crăpătură adâncă pe picior, creată de o casă de modă din Italia, pe nume Ermanno Scevino. Ținuta cu diamante a fost accesorizată cu sandale negre.

VEZI ȘI: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni