• PRO TV
  • Cum se va împărți averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Cum se va împărți averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Cum se va împărți averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

După ce s-a confirmat faptul că Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu averea acestora. Iată declarațiile unui avocat cu privire la acest subiect!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța (VEZI IMAGINILE DE LA NUNTĂ ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI), acolo unde au avut parte de o ceremonie destul de restrânsă la care au participat doar cei mai importanți oameni din viețile celor doi îndrăgostiți. Deși la acel moment toată lumea se aștepta ca relația lor să rămână una dintre cele mai solide din showbiz, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. În cursul zilei de ieri, un site sportiv a anunțat divorțul celor doi, iar la scurt timp Toni Iuruc a confirmat zvonurile.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc pentru FANATIK.

Acum, când s-a stabilit clar că cei doi o vor lua pe drumuri separate, multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu averea pe care au strâns-o în acest an de căsnicie. Un avocat a explicat concret cauzele și consecințele pe care le pot suporta cei doi dacă nu au semnat un contract prenupțial înainte de ceremonie. 

Cum se vor împărți averea și premiile câștigate de Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc

 

În cazul în care Toni Iuruc și Simona Halep au semnat un contract prenupțial înainte de căsătoria civilă, fiecare dintre ei va ieși din căsnicie cu bunurile cu care a și intrat. Lucrurile se complică abia în momentul în care cei doi foști îndrăgostiți nu au apelat la un astfel de document. 

În acest caz, toate bunurile dobândite pe parcursul căsniciei se vor considera comune, iar legea va hotârî exact cum se va împărți averea, potrivit avocatului Artin Sarchizian. Având în vedere performanțele sportivei din ultimul an, în urma cărora a dobândit numeroase premii, acestea îi vor rămâne Simonei Halep deoarece există un regim specific special pentru astfel de situații. 
 

„Dacă nu au încheiat aspectele de natură patrimoniu, legea va spune cum se va împărți averea. Bunurile dobândite în timpul căsătoriei sunt considerate a fi bunuri comune. În cazul în care va fi vorba de premii sau bunuri dobândite în urma unei activități sportive, acolo au un regim specific special.

Acestea vor rămâne ale persoanei în cauza, nu vor fi considerate bunuri comune. Se va stabili dacă s-a încheiat această convenție și dacă au mai rămas bunuri de reglementat”, a explicat avocatul Artin Sarchizian. 


Cine este avocatul care o va reprezenta pe Simona Halep în divorțul de Toni Iuruc

Presa tabloidă a aflat că Simona Halep a apelat la o cunoștință veche pentru a o reprezenta la notar, în cazul divorțului de Toni Iuruc. Potrivit aceleași surse pentru care încă soțul sportivei a confirmat despărțirea, campioana va fi însoțită de Bogdan C. Stoica, avocat partener Popovici Nițu Stoica & Asociații.

Între Simona Halep și avocatul Bogdan C. Stoica este o veche colaborare. Conform BizLawyer, avocatul a fost cel care a consiliat-o pe Simona Halep cu privire la toate aspectele juridice și legale în cazul contractului cu Nike. 

Sursă foto: Simona Halep/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni