• PRO TV
  • Carmen Harra demonstrează, într-un videoclip, că a prezis moartea Reginei Elisabeta

Carmen Harra demonstrează, într-un videoclip, că a prezis moartea Reginei Elisabeta

Carmen Harra demonstrează, într-un videoclip, că a prezis moartea Reginei Elisabeta

Carmen Harra a publicat videoclipul cu dovada clară că a prezis, în urmă cu aproape un an, moartea Reginei Elisabeta a II-a. Clipul a stârnit un val de controverse în mediul online!

Prezicătoarea a vrut să își facă singură dreptate și a publicat un videoclip pe care îl filmase la începutul anului și în care prezicea decesul suveranei în 2022. Mulți s-au îndoit de acest lucru, dar clarvăzătoarea a postat pe TikTok partea din discuție pe care a avut-o cu Adriana Bahmuțeanu.

„La începutul anului am spus că în 2022 că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat astăzi.

Asta e o veste mare, prieteni. Acest lucru va schimba viața așa cum o cunoașteți. Vă puteți întreba de ce, este doar regina, dar este mai mult decât atât. Rezultatele le veți vedea foarte curând. Rămâneți aproape”, a spus Carmen Harra.

@carmenharra888

 

♬ original sound - Carmen Harra

Ce evenimente a prezis Carmen Harra pentru anul 2022

La scurt timp după decesul suveranei, Carmen Harra s-a lăudat în mediul online că a prezis acest eveniment. Mulți internauți i-au lăsat comentarii acide, cerând să publice dovada cu momentul în care, într-adevăr, a spus acest lucru.

„Vor fi conflicte cu rușii, vor fi probleme mari în Europa, vor fi probleme în America, sunt probleme peste tot în lume, tensiunea crește. Sunt probleme cu sistemele de guvernare, adică o să vedem Regina Angliei, Putin, aici sunt probleme, oamenii care au condus, care sunt factori de putere în lumea asta, acolo vedem evenimente importante, în jurul acestor personaje ale omenirii”, a mai spus Carmen Harra.

Sursă foto: Facebook/Carmen Harra

VEZI ȘI: Intrebarea Mesei Rotunde cu Emilia Popescu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni