• PRO TV
  • Cât costă operația pe care a făcut-o Simona Halep la nas, imediat după divorț

Cât costă operația pe care a făcut-o Simona Halep la nas, imediat după divorț

Cât costă operația pe care a făcut-o Simona Halep la nas, imediat după divorț

Simona Halep se menține în formă! Aceasta nu are grijă doar de corpul ei, prin antrenamente dificile, ci este foarte atentă și cu privire la ceea ce ține de chipul său. Recent, ea a apelat le medicul estetician și și-a făcut o rinoplastie, pentru care a scos bani frumoși din buzunar!

Simona Halep este în atenția presei în ultima vreme din cauza divorțului de Toni Iuruc. La mai puțin un an de la căsătorie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, și astfel întreaga telenovelă a intrat în ochii fanilor. După ce a decis că viața ei nu trebuie să continue cu afaceristul, jucătoarea de tenis a apelat la medicul estetician pentru a-și face o schimbare de look! 

Simona Halep și-a făcut o operație de rinoplastie, procedură de micșorare a nasului la care apelează tot mai multe femei în ultimii ani. Deși mulți erau convinși că acțiunile vedetei au legătură directă cu înfrumusețarea, adevărul este că Simona Halep a apelat la această intervenție din motive de sănătate. 

Pentru această procedură, jucătoarea de tenis ar fi plătit suma de aproximativ 6.000 de euro, conform prețurilor care sunt afișate pe site-ul medicului.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță


Sursă foto: Simona Halep/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni