• PRO TV
  • Clipul cu Ryan Reynolds la colonoscopie devenit viral: N-au găsit vreun boboc de trandafir acolo?

Clipul cu Ryan Reynolds la colonoscopie devenit viral: N-au găsit vreun boboc de trandafir acolo?

Clipul cu Ryan Reynolds la colonoscopie devenit viral: N-au găsit vreun boboc de trandafir acolo?

Ryan Reynolds a împlinit 45 de ani în 2022 și a aflat că a timpul pentru o investigație preventivă: colonoscopia. Actorul din „Deadpool” s-a lăsat pe mâna medicilor și a făcut procedura, pe care o recomandă tuturor persoanelor care au această vârstă. 

Ryan Reynolds a semnat un parteneriat cu Colorectal Cancer Alliance pentru a promova importanța diagnosticării timpurii a cancerului de colon. Actorul de 45 de ani a făcut o colonoscopie și a acceptat ca totul să fie filmat.

Medicii i-au descoperit un polip pe colon, care, dacă nu ar fi fost depistat în fază incipientă, ar fi putut evolua în cancer.

Starul din Deadpool a descris întreaga experiență într-un clip postat pe TouTube. Sute de oameni au comentat intens gestul lui Reynolds, care, deși este vedetă, „uită adesea că este o celebritate”.

În mod normal, nu aș filma și distribui nicio procedură medicală. Dar nu în fiecare zi poți crește gradul de conștientizare despre ceva care cu siguranță va salva vieți. Aceasta este o motivație suficientă pentru mine să te las să intri cu o cameră în fund”, spune Reynolds înainte de a intra în salon.


 

N-au găsit vreun boboc de trandafir acolo?”, a glumit actorul după procedură.

Tocmai când credeam că nu-l mai pot iubi pe Ryan Reynolds, el merge și face ceva dezinteresat ca asta și adaugă și mai mult bine lumii. Tipul este un sfânt și o comoară”, a comentat o admiratoare.

Cancerul colorectal este cel mai frecvent tip de neoplasm din România, conform celor mai recente studii. În 2020, aproape 99.000 de români au fost diagnosticați.

La nivel global, cancerul colorectal este al treilea cel mai frecvent cancer la bărbaţi şi al doilea cel mai întâlnit la femei.

Fotografii: YouTube

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni