• PRO TV
  • David Popovici este major! Care a fost mesajul Federației Române de Natație pentru campion

David Popovici este major! Care a fost mesajul Federației Române de Natație pentru campion

David Popovici este major! Care a fost mesajul Federației Române de Natație pentru campion

Sportivul care a câștigat trei medalii de aur la Mondialele de natație a împlinit, pe data de 15 septembrie, frumoasa vârstă de 18 ani. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) a publicat pe Facebook un mesaj special pentru tânăr, în care au fost evidențiate performanțele acestuia!

David Popvici este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din România. Tânărul, cunoscut drept cel mai rapid înotător din lume, a împlinit 18 ani pe data de 15 septembrie. Născut în 2004, David Popovici a reușit, până la această vârstă, să își construiască o carieră de succes, câștigând numeroase medalii de aur.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), a publicat, pe Facebook, un mesaj pentru David Popovici. 

„La Mulți Ani”, David! S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici - un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial - atinge azi vârsta majoratului. Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani. „La mulți ani”, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese”
, a fost mesajul postat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern pe Facebook.

Sursă foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni