• PRO TV
  • (P) Septembrie, luna reducerilor la colecția Mobexpert - Fabricat în România! 3 motive să alegi un produs 100% românesc

(P) Septembrie, luna reducerilor la colecția Mobexpert - Fabricat în România! 3 motive să alegi un produs 100% românesc

(P) Septembrie, luna reducerilor la colecția Mobexpert - Fabricat în România! 3 motive să alegi un produs 100% românesc

Mobexpert, cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață a anunțat reduceri de 15% la toate produsele din colecția Fabricat în România, până pe 28 septembrie.

Este o colecție gândită, proiectată și creată 100% în fabricile locale din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București. Aproximativ 60% dintre clienții Mobexpert preferă deja produsele din colecția Fabricat în România. Din ce motive? Descoperă în rândurile următoare.

1. Create și fabricate de români pentru români

Trebuie să știi că la începutul activității sale, în 1995, Mobexpert avea capacitatea de a livra într-o lună maximum 200 de scaune și 20 de canapele. Astăzi, aceeași cantitate este realizată în aproximativ o oră! Mobexpert este un brand cu tradiție în România, care inovează în permanență. În 2022, producătorul s-a axat pe dezvoltarea colecției de mobilier realizate în fabricile proprii. 

În ultimul an, Mobexpert a investit în designul și producția a peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele și scaune de birou. În prezent, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt fabricate în România. Așa că ai de unde să alegi! În cele 8 fabrici din România ale companiei lucrează aproximativ 700 de angajați, care reprezintă 30% din totalul grupului Mobexpert. Experiența, profesionalismul și tehnologiile moderne permit creșterea constantă a numărului de produse fabricate de companie.

2. Gama WAVE, fabricată cu mândrie la Târgu Mureș

Diana Marinescu este arhitecta Mobexpert care s-a ocupat de realizarea noilor produse din gama WAVE. Eforturile sale s-au concentrat pe aceste elemente de mobilier, fabricate cu mândrie la Târgu Mureș, din dorința de a adăuga în colecția Fabricat în România produse în tendințe și cu posibilități multiple de personalizare. 

Principala caracteristică a gamei WAVE este combinația între finisajul fronturilor și elementele  aurii, în tendințe anul acesta în amenajările interioare. Au rezultat produse deosebite, în stil modern. "Acordăm o atenție deosebită designului și detaliilor mobilierului proiectat și realizat în fabricile Mobexpert", spune Diana Marinescu. 

3. Reduceri de toamnă la Mobexpert

Așadar, indiferent de stilul de amenajare interioară pe care îl preferi, colecția Fabricat în România îți oferă variante pentru a-ți exprima personalitatea. De la stilul clasic, romantic sau natural și până la piese de mobilier în stil contemporan, modern, urban sau young living, toate se regăsesc în colecția Fabricat în România.  În plus, până pe 28 septembrie, poți achiziționa orice produs din această colecție cu 15% reducere, atât în magazinele Mobexpert din București și din țară, cât si online, pe www.mobexpert.ro.

Pe lângă întregul proces de producție local, Mobexpert asigură și servicii personalizate de consultanță în amenajare, dar și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume. Inovația și opțiunile multiple sunt principalele beneficii de care te vei bucura, dacă vei alege produsele Mobexpert.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni