• PRO TV
  • Stră-străbunica Camillei Parker-Bowles a fost amanta Regelui Edward al VII-lea

Stră-străbunica Camillei Parker-Bowles a fost amanta Regelui Edward al VII-lea

Stră-străbunica Camillei Parker-Bowles a fost amanta Regelui Edward al VII-lea

Prințul Charles și Camilla Parker se cunosc de mai bine de cinci decenii și toată lumea știe că relația lor a fost mereu extrem de controversată. S-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu 52 de ani, iar de la amanți, Charles și Camilla au devenit, de curând, rege și regină. Ce legătură a avut stră-străbunica Reginei Consoartă cu familia regală?

Încă de la prima întâlnire au simțit că au foarte multe lucruri în comun. Atunci, se pare, Camiila i-a spus lui Charles că stră-străbunica sa a fost amanta regelui Edward al VII-lea.

„Străbunica mea a fost amanta stră-stră-străbunicului tău. Simt că avem ceva în comun”, i-ar fi spus Camilla lui Charles la prima lor întâlnire, conform harpersbazaar.com.

Cotidianul The Guardian nu i-a făcut o prezentare tocmai bună Camillei, numind-o „distrugătoarea de căsnicii” și crtiticând-o pentru modul în care a ajuns să fie cu Charles.

Mai mult, despre noua Regină Consoartă a Marii Britanii se scrie că nu a fost singura care s-a aflat în centrul unor controverse de proporții, ci și stră-străbunica sa, Alice Keppel.

Cine a fost Alice Keppel

Născută și crescută într-o familie de rang înalt, Alice Frederica Edmonstone, pe numele său complet, era renumită pentru frumusețea și bunătatea ei. Presa internațională a scris despre ea că avea părul castaniu, ochii albaștri și mari, talie mică, decolteu generos și o piele foarte albă. Deși mulți bărbați erau atrași de Alice, aceasta era căsătorită cu locotenent-colonelul George Keppel, un ofițer regal britanic cu care avea și două fiice, Violet și Sonia Keppel, care ar fi străbunica Camillei.

Alice și George s-au stabilit la Londra și obișnuiau să se învârtă în cercuri sociale de top, lucru de care aceasta s-a folosit pentru a obține un statut important complet.

Așa l-a cunoscut și pe pe Prințul Albert Edward în 1898, când el avea 56 de ani, iar ea 29. Întrebat despre soția sa, George ar fi spus: „Nu mă deranjează ce face ea atâta timp cât se întoarce la mine în cele din urmă”.

Cazul Prințesei Diana a fost total diferit de cel pe care îl avea Regina Consoartă Alexandra, căci aceasta spunea despre Alice că este de ajutor, preferând-o mult mai mult pe ea în schimbul amantei anterioare a Regelui, Daisy Warwick. 

Alice Keppel a murit în 1947, iar soțul ei George două luni și jumătate mai târziu, după 56 de ani de căsnicie.

Sursă foto: Getty
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni