• PRO TV
  • Ceremoniile funerare ale reginei i-au evocat amintiri dureroase prințului William: “O să mă faci să plâng...”

Ceremoniile funerare ale reginei i-au evocat amintiri dureroase prințului William: “O să mă faci să plâng...”

Ceremoniile funerare ale reginei i-au evocat amintiri dureroase prințului William: “O să mă faci să plâng...”

Prințul William a făcut câteva mărturisiri dureroase în fața mulțimii adunate la reședința regală de la Sandringham. Nepotul reginei Elisabeta a II-a și soția sa, Kate Middleton, le-au mulțumit celor care au venit să-i aducă un ultim omagiu monarhului.

Potrivit The Sun, fiul prințesei Diana și al lui Charles a povestit că drumul pe care l-a parcurs în urma cortegiului funerar i-a stârnit amintiri dureroase. 

Jane Wells, care venise să depună flori la moșia din Norfolk, a declarat potrivit sursei menționate mai sus: "Ne-a spus că a fost deosebit de dificil și că mersul în urma sicriului bunicii sale i-a amintit de înmormântarea mamei sale, de Diana. A spus că a fost foarte dificil".

Altcineva a povestit că i-a spus prințului că e la un pas să izbucnească în lacrimi, iar acesta i-a răspuns: “Nu plânge acum...O să mă faci și pe mine să plâng”. 

Imaginile cu prințul William și prințul Harry în timp ce merg în spatele sicriului bunicii lor s-au viralizat rapid pe internet și le-au amintit și internauților de înmormântarea prințesei Diana. 

"După moartea mamei lor, sunt sigur că au privit-o pe regină ca pe o figură maternă. Atât de multe emoții dificile de traversat la o vârstă fragedă. Mă bucur că acum își au soțiile și copiii drept mângâiere”, a scris un internaut. 

Prințul Harry și prințul William au mers unul lângă altul în spatele sicriului bunicii lor, regina Elisabeta a II-a. În urmă cu 25 de ani, cei doi frați au urmat sicriul mamei lor, Diana. Cea supranumită “Prințesa inimilor” a murit la 31 august 1997, într-un accident de mașină la Paris. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni