• PRO TV
  • Kate Middleton, gest adorabil pentru o fetiță care i-a adus reginei un cățeluș Corgi de pluș

Kate Middleton, gest adorabil pentru o fetiță care i-a adus reginei un cățeluș Corgi de pluș

Kate Middleton, gest adorabil pentru o fetiță care i-a adus reginei un cățeluș Corgi de pluș

Kate Middleton a ajuns încă o dată la inima britanicilor, după ce a făcut un gest adorabil pentru o fetiță venită să-i aducă un omagiu reginei Elisabeta a II-a. 

Elizabeth Sulkovska (8 ani), elevă a școlii Howard Junior, a venit alături de colegi și profesorul ei la reședința regală din Sandringham. 

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au salutat mulțimea și au stat de vorbă cu cei care au iubit-o pe suverana Regatului Unit. 

La un moment, Kate Middleton s-a apropiat de fetița care ținea în brațe un cățeluș Corgi de pluș. 

Prințesa de Wales a luat un buchet de flori și a invitat-o pe micuța Elizabeth să meargă cu ea pentru a așeza jucăria de pluș printre celălalte daruri aduse de britanici în fața reședinței regale. 

Directorul școlii Howard Junior, Gregogy Hill, a declarat potrivit Mirror că Elizabeth: “a fost copleșită, a plâns de bucurie că a fost aleasă”.

“A fost pur și simplu un moment uimitor, minunat”, a adăugat acesta.

omagiu regina

Cu cine vor rămâne câinii Reginei Elisabeta.  De-a lungul vieții, fosta suverană a avut peste 30 de câini din rasa Corgi

Fascinația Reginei pentru câini din rasa Corgi, care a început încă din copilărie, a devenit un adevărat fenomen, ducând la realizarea unor serii de producții care o aveau în centru pe Elisabeta a II-a și exemplarele sale de Corgi.

Pe numele lor Muick și Sandy, cei doi căței dăruiți reginei de Prinţul Andrew şi fiicele sale, Beatrice şi Eugenie, după moartea regretatului Prinţ Consort Philip, vor ajunge chiar la Andrew şi fosta lui soţie, Sarah Ferguson, care și-au luat angajamentul de a avea grijă de ei.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni