• PRO TV
  • Tobi Ibitoye, finalist Vocea României 2015: “Este o experiență care îți schimbă viața!”

Tobi Ibitoye, finalist Vocea României 2015: “Este o experiență care îți schimbă viața!”

Tobi Ibitoye, finalist Vocea României 2015: “Este o experiență care îți schimbă viața!”

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor cu interpretările sale de la  “Vocea României”, a vorbit recent într-un interviu despre ce a însemnat pentru el participarea la acest show. 

Tobi a venit în România în 2009, atunci când tatăl său a fost detaşat la Ambasada Nigeriei din Bucureşti. Trei ani mai târziu, familia lui s-a întors în țara natală, însă nigerianul a rămas aici pentru a-și finaliza studiile. 

În 2015 a ajuns până în finala show-ului de la “Vocea României”, acolo unde a fost susținut din public de cea care între timp i-a devenit soție. 

Am venit în România la vârsta de 15 ani, în 2009, împreună cu părinții mei, după ce tatăl meu a fost transferat la Ambasada Nigeriei în România. A fost și încă este o experiență minunată. Fără îndoială, a fost o provocare la început, pentru că, oricât de calzi ar fi oamenii, există totuși bariera lingvistică. Cu toate acestea, trebuie să menționez că din momentul în care am început să învăț cele mai simple lucruri, de la "bună dimineața" la "la revedere", lucrurile au început să strălucească din ce în ce mai tare. Au trecut mai bine de 13 ani de atunci și mă simt foarte bine”, a declarat pentru Royals Blue

Tobi Ibitoye a fost invitat să povestească despre experiența de la Vocea României

“Sunt sigur că fiecare artist care participă la o astfel de emisiune TV spune adesea acest lucru, dar este adevărat: este o experiență care îți schimbă viața. Cred că aveam nevoie de o scenă și de o competiție de o asemenea anvergură pentru a-mi provoca artistul care a fost mereu în mine. Adrenalina, presiunea și dorința de a fi autentic și de a oferi totuși o performanță bună au un mod de a transforma o ființă umană în ceva aproape imposibil de descris în cuvinte. Am iubit fiecare moment al experienței mele la Vocea României și au fost atât de multe momente frumoase. Astăzi am un angajament de neclintit față de artă, de la muzică, la film și teatru, iar totul a început pe acea scenă”, a mărturisit Tobi, potrivit sursei menționate mai sus. 

Pe Tobi îl puteți asculta în cadrul festivalului Unfinished, care are loc între 29 septembrie – 2 octombrie. Mai multe detalii AICI

Noul sezon e în fiecare vineri, de la ora 20.30, pe PRO TV. Urmărește Vocea României pe VOYO cu 7 zile în avans!

Fotografii: Instagram Tobi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni