• PRO TV
  • Accidentati si cu dureri mari, Lavinia si Costin Sforaru au fost condamnati la primul duel al sezonului FOTO

Accidentati si cu dureri mari, Lavinia si Costin Sforaru au fost condamnati la primul duel al sezonului FOTO

Accidentati si cu dureri mari, Lavinia si Costin Sforaru au fost condamnati la primul duel al sezonului FOTO

Prima seara de dans din sezonul al unsprezecelea al emisiunii “Dansez pentru tine” a fost incarcata de emotii, accidentari, lacrimi, dar si de culoare si multa energie.

Tremurand de emotii, perechile au pasit pentru prima data in ringul visurilor, si-au spus juramintele si au incercat sa-si ascunda durerile, vanataile si temerile in coregrafii impresionante, cu elemente dificile, la freestyle si cu multa culoare, traditie si poveste, la dansul minoritatilor.

Telespectatorii Pro Tv au fost alaturi de perechile concurente ale noului sezon pe tot parcursul primei editii. Astfel ca timp de aproape 5 ore cat a durat emisiunea, intre 20.30 si 1.19, Pro Tv a fost lider detasat de audienta, fiind urmarit in minutul de aur, 21.59, la nivelul intregii populatii a Romaniei de aproape 3 milioane de telespectatori, Pro Tv inregistrand atunci 15 puncte de rating si 34,2 procente din cota de piata pe intreg publicul din mediul urban. Pe tot parcursul emisiunii, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta de trei ori mai mare decat concurenta pe intreg publicul din mediul urban, mai precis 9,7 rating si 29,7 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 3,2 rating si 10 procente din cota de piata.

Roxana Ionescu a trecut de la agonie la extaz in timpul concursului. La freestyle, din cauza unor probleme cu sonorizarea din platou, Roxana si Stefan s-au desincronizat, insa au improvizat si au iesit cu bine din dificultate cu un dans sexy si plin de elemente de dificultate. Chiar daca ochii Roxanei erau plini de lacrimi de ciuda ca nu i-a iesit un dans perfect, juriul a apreciat energia dansului lor si felul in care au iesit din incurcatura, iar notele obtinute i-au trimis direct pe primul loc in clasamentul serii.

Cele mai accidentate perechi au fost din pacate si cele mai drastic sanctionate din concurs. Desi cu coregrafii dificile si cu dureri imense peste care au incercat sa treaca in timpul dansului, perechile formate din Costin Sforaru si Madalina si Lavinia Parva si Decebal au primit la finalul editiei de vineri cea mai dureroasa veste: condamnarea la primul duel al sezonului. Lavinia a avut doua saptamani de antrenamente istovitoare, cu dureri aproape de nesuportat. In urma repetitiilor, Lavinia si-a fisurat o coasta, a facut intindere de ligamente si a avut probleme cu calcaneul. Desi nu a luat in calcul varianta de a se opri din drum, problemele de sanatate si durerile se pare ca si-au spus cuvantul. Costin Sforaru a avut in ultimele zile probleme cu muschiul peronian si cu tibia, iar partenera sa, Madalina, a avut probleme cu gleznele si cu ligamentele de la genunchi. Pe tot parcurul emisiunii, in afara de momentele in care a fost pe scena, Costin Sforaru a stat intins, a luat calmante si a fost ingrijit de personalul medical al echipei.

Florin Piersic Jr.
a scapat ca prin urechile acului de condamnarea la duel. Cu o prestatie atipica ce a cucerit publicul, dar a fost si, pe alocuri, comentata de juriu, Florin Piersic si Alina au reusit sa termine cu bine prima infatisare in competitia visurilor. Chiar daca nu a excelat in dans, dupa spusele juriului, Florin Piersic Jr. a reusit sa creeze in ring personaje expresive apreciate de toti cei prezenti.

Cove si Claudia, Corina Bud si Edy, Corina Caragea si Stefan si Augustin Viziru si Aurora au adus telespectatorilor spectacole pline de culoare si dinamism si au transformat emotiile inerente primei editii de concurs in energie pozitiva ce i-a tinut dearte de condamnarea la duel.

Telespectatorii Pro Tv vor avea o misiune dificila saptamana urmatoare, pentru ca vor trebui sa aleaga intre doua povesti dramatice de viata. Lavinia Parva danseaza pentru a-l sustine pe partenerul ei Decebal in visul lui de a-si ajuta fiul nascut cu Sindromul Down, iar Costin Sforaru isi doreste sa o ajuta pe Madalina sa-si salveze mama grav bolnava si crunt traumatizata de sotul ei. Telespectatorii Pro Tv pot trimite sms la 1322 cu textul Lavinia sau Costin pentru a-si salva preferatii sau pot suna la 0900760412 pentru Costin si la 0900760 418 pentru Lavinia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni