• PRO TV
  • Piesa oficială a serialului Clanul, „Sângele frate nu te face”, pe locul 6 în trending!

Piesa oficială a serialului Clanul, „Sângele frate nu te face”, pe locul 6 în trending!

Piesa oficială a serialului Clanul, „Sângele frate nu te face”, pe locul 6 în trending!

Ieri, 19 septembrie 2022, a avut loc premiera celui mai captivant serial: Clanul! Oamenii au stat cu sufletul la gură pe tot parcursul episodului și au făcut cunoștință cu actorii talentați. Cu doar câteva zile înaintea lansării producției, Theo Rose și IAN au colaborat pentru piesa oficială a serialului: „Sângele frate nu te face”. La doar 5 zile, melodia a devenit un adevărat HIT, fiind în locul 6 pe trendingul muzicii din YouTube. 

Melodia este una care a făcut ravagii în rândul tinerilor! Theo Rose și IAN au lansat un adevărat HIT, „Sângele frate nu te face” fiind cântată în aceste momente de foarte mulți oameni. Drept dovadă, melodia oficială a serialului Clanul ocupă astăzi locul 6 pe YouTube music. 
 

Muzica și textul le aparțin celor de la Big UP Music, iar videoclipul poartă semnătura lui Anghel Damian și Elphbro. Piesa lansată astăzi surprinde în imagini unele dintre cele mai importante scene ale serialului ce se va lansa în doar câteva zile și transmite prin versuri câteva adevăruri dure ale realității lume în care Clanul îi va purta pe cei de acasă.

 

Bucuroasă de faptul că și-a pus amprenta asupra acestei piese și de noua provocare primită, Theo Rose declară: ”La începutul acestui an mi-am pus multe lucruri în gând pentru cariera mea... și spre marea mea bucurie le-am văzut cum se așează tot mai frumos. Cea mai mare provocare a venit când am ieșit din zona mea de confort, scena și cântatul și am intrat pe platourile de filmare pentru un serial care sunt sigură că va fi urmărit și apreciat de toți cei de acasă. Iar, astăzi, sunt și mai emoționată: lansez, alături de echipa mea de la Big UP Music și de IAN, piesa oficială a serialului Clanul - Sângele frate nu te face. Abia aștept să o ascultați și să intrați alături de mine într-o mică parte a poveștii de care vă veți bucura în câteva zile”.

Încântat de această colaborare și de alăturarea cu povestea mult așteptatului serial, IAN declară: ”Sunt încântat că am colaborat cu Theo pentru acest serial, este o zonă nouă pe care o exploatez, iar asta mă face să dau totul și să rup. “Clanul” este un serial cu o producție senzațională, iar această piesă reprezintă un fragment important în industria muzicală din România!”

Sursă foto: Captură ecran

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni