• Emisiuni
  • Clanul
  • Românii au trăit cu sufletul la gură premiera serialului CLANUL! Primul episod a fost lider absolut de audiență

Românii au trăit cu sufletul la gură premiera serialului CLANUL! Primul episod a fost lider absolut de audiență

Românii au trăit cu sufletul la gură premiera serialului CLANUL! Primul episod a fost lider absolut de audiență

După o lungă așteptare, luni - 19 septembrie 2022, de la 20.30, pe PRO TV și VOYO a avut loc premiera unui serial ce nu poate fi ratat: CLANUL! Cu o distribuție de excepție și cu o echipă de producție care a pregătit fiecare detaliu cu mare atenție, noul serial urmărește povestea a doi frați și modul în care viața lor a fost schimbată după un incident din copilărie care a lăsat urme adânci fiecăruia dintre ei. 

Prima parte a poveștii l-a surprins pe Tudor, tânărul absolvent al Academiei de Poliției intrat în dizgrație după ce a fost exmatriculat chiar înainte de a finaliza cursurile. Nervos pe un sistem aparent corupt, acesta l-a amenințat pe Comisarul Costoiu și a ajuns în pușcărie: „Eu ce sunt, comisare? Un accident, nu? Pe care-l arunci afară după 3 ani de muncă”.

Ceea ce a urmat a fost o analiză dură a unei realități care poate părea departe: bătaie între zidurile reci ale pușcăriei, dar și intrarea într-o grupare mafiotă... cea condusă de Tătuțu, Bebe Măcelaru. Ce a rămas constant, crezul lui Tudor, indiferent de situație: „Eu nu o să mă trădez niciodată pe mine” și durerea unei mame, Luminița, care a simțit că și-a pierdut și cel de-al doilea copil: „Dacă pleci, nu mai vii niciodată. Nu vreau criminali la masa mea”

De cealaltă parte, David, cel care a crescut pe străzi și a răzbit greutăților și lipsurilor, a reușit să încheie Academia de Poliție ca șef de promoție și să intre în echipa Comisarului Costoiu! Printre primele lui lecții au fost că niciodată nu ar trebui să se pună cu presa și că mereu ar trebui să fie atent în toate direcțiile pentru a nu rata vreo potențială arestare importantă. 

Primul episod al super serialului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 23.05. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.3 puncte de rating și 27.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.9 puncte de audiență și 20.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 20.52, peste 1.7 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Cel de-al doilea episod al serialului nu trebuie ratat lunea viitoare, de la ora 20.30 sau poate fi urmărit în avans pe VOYO

CLANUL – Sângele frate nu te face!

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni