• Emisiuni
  • Clanul
  • „Nu mi-e rușine. Mi-e frică!” – a spus Tătuțu, aseară, în CLANUL! Peste 1.1 milioane de telespectatori s-au uitat la serial

„Nu mi-e rușine. Mi-e frică!” – a spus Tătuțu, aseară, în CLANUL! Peste 1.1 milioane de telespectatori s-au uitat la serial

„Nu mi-e rușine. Mi-e frică!” – a spus Tătuțu, aseară, în CLANUL! Peste 1.1 milioane de telespectatori s-au uitat la serial

Decizii luate pe ultima sută de metri. Toți caută să scape din situațiile în care se află, însă, greșelile nu mai sunt permise, iar, la final, doar unii vor obține ceea ce și-au propus! Povestea din CLANUL îi ține pe cei de acasă în fața ecranelor cu suspans, în ultimele episoade ale serialului!

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 22:53, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.3% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.3 puncte de rating și 16.6% share. Aproape 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit CLANUL.

Bebe a primit de la Silvia o întrebare dură: „Cum e să-ți fie rușine de copilul tău? Că faci ce faci, că ești cine ești?”, iar răspunsul a scos la iveală una dintre temerile sale majore: „Nu mi-e rușine.. mi-e frică că nu o să mă mai iubească și o să fugă la mă-sa. De rușine nu-mi e. Fac tot ce trebe ca să rămân în picioare.” Ce se va întâmpla cu planul său și dacă va reuși să plece din țară, aflăm în ultimele săptămâni ale acestui sezon.

Deși a vrut, până în ultima clipă, să-i fie loial lui Tătuțu, Sergiu a încercat să-i amăgească pe Costoiu și ai lui, dar se pare că acum nu mai are scăpare. „Gata, Sergiule! E gata! Hai la mașină, dacă vrei viu. Dacă nu, fă orice greșeală și o să fie ultima, îți promit”, i-a spus David, după ce l-a prins. Urmează să aflăm cât de multe este dispus, cel mai loial om al lui Bebe, să sacrifice pentru el.

Nu ratați, luni, de la 20:30, un nou episod din CLANUL la PRO TV și, în avans, pe VOYO. Serialul poate fi urmărit în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni