• Emisiuni
  • Clanul
  • Ce s-a întâmplat luni seară, cu Bebe Măcelaru, în CLANUL. Serialul a fost lider incontestabil de audiență

Ce s-a întâmplat luni seară, cu Bebe Măcelaru, în CLANUL. Serialul a fost lider incontestabil de audiență

Ce s-a întâmplat luni seară, cu Bebe Măcelaru, în CLANUL. Serialul a fost lider incontestabil de audiență

Dincolo de toate luptele, demonstrațiile pentru putere și încercarea de supraviețuire, moartea este inevitabilul care poate da totul peste cap! Un nou episod din serialul CLANUL a fost în topul preferințelor celor de acasă care au privit fiecare secvență cu sufletul la gură!

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:38, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.3 puncte de rating și 22.9% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.9 puncte de rating și 15.2% share. Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:37, aproape 1.3 milioane de oameni se uitau la serial.

Bebe nu mai are încredere în nimeni: „toți mă vinde, și nu mă vinde pe preț bun. Mă dă pe nimica, la reducere”. După ce a pierdut-o pe Vera, încearcă să găsească vinovați, iar pentru că nu se poate răzbuna pe cei pe care și-ar dori, le face rău celor care îi sunt, într-adevăr, aproape. A luat-o ostatică pe Ileana pentru a-i arăta lui Sergiu că nici în el nu mai are încredere și, în plus, îl învinuiește și pentru moartea Verei: „E bine cum zic eu, Sergiule! Tu mai le greșești că ți-e gândul la ea, că-i singură. Ai văzut cu gaboru`, n-ai apăsat să bagi glonțul în el și a murit fata mea în loc”.

Nu ratați luni, de la 20:30, un nou episod din CLANUL la PRO TV și, în avans, pe VOYO. Serialul poate fi urmărit în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni