• PRO TV
  • Oana Radu l-a dat în judecată pe fostul soț. Cătălin Dobrescu, față în față cu un șir interminabil de acuzații

Oana Radu l-a dat în judecată pe fostul soț. Cătălin Dobrescu, față în față cu un șir interminabil de acuzații

Oana Radu l-a dat în judecată pe fostul soț. Cătălin Dobrescu, față în față cu un șir interminabil de acuzații

Ce părea a fi o despărțire liniștită s-a transformat într-un adevărat scandal. Oana Radu l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, la câteva săptămâni de când anunța că nu mai formează un cuplu.

Gallery

Oana Radu nu vrea să îl lase pe Cătălin Dobrescu să scape cu una, cu doua și l-a dat în judecată, aducându-i mai multe acuzații extrem de grave. Artista nu a mai ascuns chinul prin care a trecut în ultimii trei ani din cauza lui și a spus totul public.

Oana Radu l-a dat în judecată pe Cătălin Dobrescu

Nu mai există nicio cale de împăcare între cei doi foști soți, iar Oana Radu nu doar că a pus punct căsniciei, dar a mers chiar mai departe. Aceasta a deschis, pe numele lui Cătălin Dobrescu, nu mai puțin de trei procese și este dispusă să facă tot ceea ce este nevoie, pentru a-și face dreptate.

Divorțul a fost unul amiabil, la notar, dar Oana Radu nu vrea să lase lucrurile așa și a dus separarea în instanță. Prin intermediul unei postări pe care a realizat-o pe rețelele de socializare, artista a spus toate lucrurile prin care a trecut din cauza fostului soț și motivul pentru care s-a ajuns în acest punct.

Acuzațiile pe care Oana Radu i le aduce lui Cătălin Dobrescu

Acuzațiile pe care Oana Radu i le-a adus fostului soț sunt extrem de grave și îl pot afecta serios pe antrenorul de fitness. Conform artistei, Cătălin Dobrescu a amenințat-o cu bătaia, nu și-a ținut promisiunea în ceea ce privește mașina ei de concerte. De asemenea, a mărturisit că i-au dispărut lucruri din casă.

Conform Portalului Instanțelor de Judecată, cele trei procese au ca obiect: partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial, excluderea asociatului și sechestru judiciar.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni