• PRO TV
  • Oana Radu a fost amenințată de Cătălin Dobrescu, fostul ei soț. Artista a spus tot adevărul, abia acum: „O relație abuzivă”

Oana Radu a fost amenințată de Cătălin Dobrescu, fostul ei soț. Artista a spus tot adevărul, abia acum: „O relație abuzivă”

Oana Radu a fost amenințată de Cătălin Dobrescu, fostul ei soț. Artista a spus tot adevărul, abia acum: „O relație abuzivă”

​În urmă cu nu foarte mult timp, Oana Radu anunța că ea și soțul ei, Cătălin Dobrescu, au decis să divorțeze. O bună perioadă după aceea, artista a ales să nu discute despre cele întâmplate, doar că, în cele din urmă, a decis să rupă tăcerea despre tot ceea ce a trăit.

Gallery

Oana Radu a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că divorțează, deoarece nimic din ceea ce posta în mediul online nu dădea de înțeles acest lucru. În cele din urmă, nu s-a mai putut feri și a fost nevoită să pună piciorul în prag.

Oana Radu, acuzații dure la adresa lui Cătălin Dobrescu

În urmă cu puțin timp, Oana Radu a anunțat că urmează să facă niște declarații importante despre căsnicia cu fostul partener, dând de înțeles că ceea ce avea să scoată la iveală nu este deloc ceva plăcut.

În urmă cu puțin timp, artista a vorbit despre tot ceea ce a trăit alături de fostul partener, numind cănsicia în care a fost una toxică, iar pe fostul ei partener un bărbat care a agresat-o. 

Aleg să nu îmi mai fie frică pentru că mi-a fost suficient de mult frică în relația pe care am avut-o. Vreau să vă rog din tot sufletul: dacă vă aflați, în momentul ăsta, într-o relație toxică, o relație abuzivă, cum a fost a mea, vă rog din tot sufletul meu să plecați!”, a spus aceasta.

Oana Radu, amenințată cu bătaia de fostul soț

Oana Radu a continuat, mărturisind că, pe lângă certurile care ajunseseră să fie la ordinea zilei, aceasta a fost inclusiv amenințată cu bătaia de Cătălin Dobrescu.

„Mi-a luat aproape trei ani să ies din relația asta. Deși relația a durat doar patru ani, în trei  dintre ei, eu m-am luptat să plec din relația asta. Să nu lăsați pe nimeni niciodată pe nimeni să vă spună că nu sunteți buni de nimic, că nu aveți un aspect fizic frumos, că nu valorați nimic, că totul e datorită lor, că nu faceți nimic fără ei, pentru că puteți să faceți absolut orice!

Timp de vreo 2 luni, dormeam pe unde apucam, ca să evit toate discuțiile și orice fel de problemă ar fi putut apărea. În fiecare zi, nu făceam altceva decât să ne certăm și certurile erau foarte urâte.

Timp de vreo două luni, dormeam pe unde apucam, ca să evit toate discuțiile și orice fel de problemă ar fi putut apărea. Mie mi-a interzis să vin acolo (n.r. în apartament) cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună. Ba chiar, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus că, dacă o să mă găsească vreodată acolo cu prietena mea, o să ne bată pe amândouă.

Am hotărât să aleg justiția în cazul nostru, așa că am intentat câteva procese împotriva fostului meu soț”, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni