• PRO TV
  • Oana Radu a recunoscut motivul din spatele divorțului de Cătălin Dobrescu. Ce a dus la separarea celor doi: „Asta dăunează relației”

Oana Radu a recunoscut motivul din spatele divorțului de Cătălin Dobrescu. Ce a dus la separarea celor doi: „Asta dăunează relației”

Oana Radu a recunoscut motivul din spatele divorțului de Cătălin Dobrescu. Ce a dus la separarea celor doi: „Asta dăunează relației”

Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața ei, după ce ea și Cătălin Dobrescu au luat decizia de a divorța. Artista a recunoscut că traversează cea mai grea perioadă de până acum.

Gallery

​După câteva zile în care zvonurile despre despărțirea lor s-au răspândit unul câte unul, Oana Radu a recunoscut că povestea dintre ea și Cătălin Dobrescu a ajuns la final.

Ce a dus la divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu păreau că formează un cuplu extrem de solid, iar fanii se bucurau de fiecare data când îi vedeau împreună. Cu toate acestea, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, lucru ce i-a luat prin surprindere pe internauți.

În cadrul unui podcast în care a fost invitată, Oana Radu a mărturisit că ceea ce a dus la separarea lor a fost timpul petrecut împreună în exces, dar și asemănările foarte mari dintre ei. Acest lucru a pus-o la pământ pe artistă, care nu și-a dorit nici măcar o secundă să divorțeze.

„Cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, nu a existat un motiv anume. Pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun. Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta.

Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut, practic, din prima zi, toată viața împreună. Cumva, când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației”, a mărturisit Oana Radu.

Oana Radu are încredere în viitor

Deși a recunoscut că, din punct de vedere emoțional, este „praf”, fosta parteneră a lui Cătălin Dobrescu nu și-a pierdut încrederea în viitor. Aceasta este convinsă că despărțirea este, de fapt, un nou început și Dumnezeu știe de ce i-a dat această încercare.

Mai mult decât atât, Oana Radu nu exclude nici posibilitatea unei împăcări, deoarece crede că, dacă ea și Cătălin sunt, într-adevăr, suflete pereche, se vor regăsi și se vor împăca.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni