• PRO TV
  • Gestul făcut de Cătălin Dobrescu, după ce Oana Radu a anunțat că relația lor s-a încheiat

Gestul făcut de Cătălin Dobrescu, după ce Oana Radu a anunțat că relația lor s-a încheiat

Gestul făcut de Cătălin Dobrescu, după ce Oana Radu a anunțat că relația lor s-a încheiat

Oana Radu a anunțat că relația ei cu Cătălin Dobrescu a luat sfârșit. Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani, iar în momentul în care fanii se așteptau la o posibilă sarcină, artista a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu antrenorul de fitness.

Gallery

​Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcată în 2012, atunci când a participat la show-ul fenomen „Vocea României”. Deși nu a câștigat concursul, Oana a reușit să își creeze o carieră uimitoare în industria muzicală, piesele ei fiind de multe ori în topul preferințelor ascultătorilor.

Vedeta nu se bucură doar de o carieră impresionantă, ci, până de curând, și de o relație extrem de frumoasă. Oana Radu a fost căsătorită cu Cătălin Dobrescu, bărbat pe care l-a cunoscut în urmă cu câțiva ani în sala de fitness și cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire, timp de 4 ani. Din păcate însă, atunci când fanii așteptau ca cuplul să anunțe o posibilă sarcină, aceștia au spus că s-au despărțit.

La scurt timp după ce Oana Radu a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, bărbatul a făcut un gest total neașteptat. Acesta a șters toate fotografiile și toate videoclipurile pe care le avea postate cu vedeta, fapt care demonstrează că își dorește să se concentreze pe carieră mai mult decât pe o posibilă împăcare cu cea care i-a fost soție timp de 4 ani.

Cum a anunțat Oana Radu că nu mai formează un cuplu cu Cătălin Dobrescu 

Oana Radu a vorbit în cursul seii de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, despre despărțirea de Cătălin. Aceasta a confirmat separarea, însă nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre situația lor, deoarece încă nu se simte pregătită:

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumim!”, a scris Oana Radu pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni