• PRO TV
  • Este oficial! Oana Radu și soțul ei s-au despărțit. Anunțul făcut de cântăreață: „Nu mai suntem împreună”

Este oficial! Oana Radu și soțul ei s-au despărțit. Anunțul făcut de cântăreață: „Nu mai suntem împreună”

Este oficial! Oana Radu și soțul ei s-au despărțit. Anunțul făcut de cântăreață: „Nu mai suntem împreună”

Oana Radu a făcut anunțul cu puțin timp în urmă! Vedeta și soțul ei, Cătălin, au decis să meargă pe drumuri separate.

Gallery

​Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată în 2012, atunci când a participat la Vocea României. Anii au trecut, cariera ei a înflorit, iar în viața sentimentală Oana s-a căsătorit cu Cătălin, bărbat pe care l-a cunoscut în sala de forță. 

Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, însă în ultima perioadă s-a speculat că aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, pănă de curând, niciunul dintre ei nu a vorbit deschis despre acest subiect.

Oana Radu lămurește situația! Vedeta a anunțat despărțirea de Cătălin

Oana Radu a vorbit în cursul seii de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, despre despărțirea de Cătălin. Aceasta a confirmat separarea, însă nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre situația lor, deoarece încă nu se simte pregătită:

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumim!”, a scris Oana Radu pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni