• Emisiuni
  • La Măruță
  • Misha Miller, artista care domină topurile, la sosurile picante ale lui Măruță! "Sunt nume prea mari! (....) Bărbații au o abordare diferită cu mine"

Misha Miller, artista care domină topurile, la sosurile picante ale lui Măruță! "Sunt nume prea mari! (....) Bărbații au o abordare diferită cu mine"

Misha Miller a venit la sosurile picante ale lui Măruță, a dat nume, a mâncat iute și...a făcut dezvăluiri. Mai ales că tocmai a primit și un DISC DE PLATINĂ.

Gallery

​Artista a povestit cum a ajuns să colaboreze cu Dan Bălan, căreia îi e foarte recunoscătoare pentru ajutorul primit în carieră. Legat de numele vehiculate fără întrebare citită, dar cu sos picant la pachet, acesta au fost Dan Bălan,  James Arthur, Tyga, Achraf Hakimi, Otilia Bilionera.

Misha Miller: "Nu citim, sunt nume prea mari! Nu pot să fiu atât de asumată. Lasă să deducă lumea, să rămână un mister. "

Legat de dezvăluiri picante, Misha a fost mai mult sau mai puțin darnică:

Misha Miller: Randi povestea că a murit la sosurile astea. (...)  Ți-am dat nume pe care nu credeam în viața mea că o să le spun la TV! Dar eu sunt sinceră, ți-am mai zis!(...) Acuma singur mor!(...) În general, bărbații au o abordare diferită cu mine, mi se pare că se tem de mine și nu mă abordează atât de ușor. Dar și când o fac, e penibilă abordarea. Eu, da, am iubit! Nu e secret! Nu e român."

​Misha Miller e artista care interpretează melodia „Un minut”, piesa reinterpretată cântată prima dată de trupa Hi-Q. Pentru piesă, a primit Discul de Platină chiar pe 16 noiembrie, cu o zi înainte de sosurile picante. Piesa a devenit cel mai difuzat single la radio în primăvara-vara anului 2023. Încă din prima săptămână de difizare, melodia a avut peste 500.000 de vizualizări și a ajuns pe locul 1 în Shazam România.

Dincolo de cariera ei în industria muzicală, Misha a obținut două diplome de licență, la Facultatea de Științe Politice și la cea de Finanțe Bănci. În plus, Misha vorbește româna, engleza, franceza, rusa și spaniolă.

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE/ INSTAGRAM MISHA MILLER  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni