• PRO TV
  • INTERVIU Misha Miller: „Mă motivează succesul artiștilor pe care îi admir”

INTERVIU Misha Miller: „Mă motivează succesul artiștilor pe care îi admir”

INTERVIU Misha Miller: „Mă motivează succesul artiștilor pe care îi admir”

O prezență fresh și carismatică, cu o personalitate complexă, artist și songwriter, Misha Miller a reușit încă de la debutul în muzică să-și asigure un loc în topurile din Europa. Vocea ei puternică și atributele fascinante care o descriu sunt transformate în povești pline de emoție, pe care le spune prin intermediul artei sale.

Încă din momentul în care l-a cunoscut pe Manuel Riva, în cadrul unei ediții TIMC, ambii artiști au știut că un viitor duo va reprezenta un real succes. Și așa a fost. Prima lor piesă, „Sacred Touch”, a fost un adevărat hit și a confirmat totodată faptul că Misha este un artist unic. 

De-a lungul timpului, a semnat colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri. „Smoke Me” (feat. Sasha Lopez), „What Mama Said” și „Sacred Touch” (feat. Manuel Riva) și „Touche” (feat. Sickotoy), sunt doar câteva dintre piesele care au milioane de vizualizări pe YouTube și streamuri pe platformele digitale și au ocupat locuri importante în topurile muzicale din țări precum România, Turcia, Grecia și Bulgaria.

protv.ro: Cine este Misha Miller?

Misha Miller: Misha este o tânără artistă din Republica Moldova, venită la București să-și îndeplinească visul cel mare, de a cânta și de a face muzică.

Cum a fost copilăria ta?

Am fost copilul care nu a prea înțeles ce înseamnă copilărie, decât atunci când mergeam la bunici. În mare parte aveam multe activități extra școlare, multe teme și mai puțin timp liber. Am prezentat o emisiune pentru copii doi ani, am participat la multe concursuri de voce, am jucat și in spectacole, am cântat în două coruri, unul de operă și unul de muzică populară. Am făcut tot felul de cursuri, de engleză, franceză, germană, pictură, dans, pian, lecții de canto. Am avut un program încărcat în copilărie, dar care m-a bucurat și m-a format.

Ce te-a determinat să alegi muzica?

Muzica sunt eu, nu mi-aș imagina viața fără muzică. E tot ce știu să fac mai bine și mă bucură deopotrivă. La un moment dat, am încercat să mă angajez, însă mi-am dat seama încă o dată că sigur voi face muzică toată viața . 

Care sunt pasiunile tale și cum faci să le integrezi în programul tău?

De-a lungul timpului am avut și alte pasiuni în afară de muzică, dar mereu mi-am făcut timp pentru toate. Nu am avut până acum agenda plină, dar abia aștept acel moment. Îmi place mult să călătoresc, să mă inspir din locurile în care merg. Însă, indiferent de orice aș face, muzica are și va avea întotdeauna prioritate.

Care este relatia cu părinții tăi, îți sustin parcursul în muzică?

Da! Ei își doresc asta la fel de mult ca mine. Atât părinții, cât și bunicii și cei doi frați ai mamei mă susțin extrem de mult. Nu și-ar fi imaginat să fac altceva la câte concerte au văzut in copilărie. Primii 3 ani am stat la bunici, deoarece părinții mei erau ocupați cu serviciul. Veneau să mă viziteze în weekend, iar fratele mai mic al mamei, care avea 14 ani atunci, locuia și el la bunici. Cumva de la el a venit dragostea pentru muzică. Asculta mereu Backstreet Boys și alte trupe din afară, dansa cu mine și mă învăța cuvinte într-o engleză improvizată. Chiar și acum, când scriu o piesă, i-o trimit și lui la audiții, părerea lui contează mult pentru mine . 

Când ai venit în România și care a fost primul tău contact cu țara?

M-am mutat la Iași după liceu, la 18 ani. Începusem un proiect muzical la Chișinău și nu puteam pleca mai departe, gândurile mele fiind să mă mut la Londra după facultate. 

Ce te motivează pe plan profesional și personal?

Pe plan profesional mă motivează succesul artiștilor pe care îi admir, mă inspiră artiștii care, în pofida succesului lor, rămân cu picioarele pe pământ, reușesc să transmită mesaje sociale unor generații întregi. Pe plan personal, familia mea, întotdeauna.

Ce faci pentru dezvoltarea ta?

Mama mereu m-a învățat să fiu ca un aspirator de informație de calitate. De mică am citit mult, îmi plăceau emisiunile de știri, dezbateri, pe care le priveam împreună cu tata. Asta fac și acum, îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă, sa fiu mereu documentată fie că vorbim despre sport, politică, medicină, tehnologie, fashion etc. Îmi place să urmăresc documentare cu artiști ori cu oameni de succes, pentru că sunt curioasă de parcursul pe care l-au avut. 

Ce muzică asculți?

Multă și super diversă, de la rock la trap, R&B, 80's și 90's, alternative, indie. Încerc să ascult cât mai multă muzică pentru inspirație de texte, linii, producții. Nu am înțeles niciodată oamenii care ascultă un singur gen muzical. Îmi place să le descopăr pe toate și să iau din fiecare ceea ce mi se potrivește și mă poate ajuta.

Ce pregătești pe plan muzical în perioada următoare?

Am în plan mai multe piese și proiecte care-mi sunt foarte dragi, dar în curând voi lansa o piesă specială, în colaborare cu un artist și producător cunoscut, care a semnat multe hituri la nivel național și internațional.

Vezi și: Wine Trips România S3E3 | Vin, soare si muzica frumoasa alaturi de Nicolae Botgros la Crama Asconi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni