• PRO TV
  • Prima reacție a lui Cătălin Dobrescu, după ce Oana Radu, fosta lui soție, l-a acuzat de abuzuri repetate: „Nu vreau să…”

Prima reacție a lui Cătălin Dobrescu, după ce Oana Radu, fosta lui soție, l-a acuzat de abuzuri repetate: „Nu vreau să…”

Prima reacție a lui Cătălin Dobrescu, după ce Oana Radu, fosta lui soție, l-a acuzat de abuzuri repetate: „Nu vreau să…”

Săptămâna trecută, Oana Radu a făcut mai multe declarații șocante despre perioada în care a format un cuplu cu fostul ei soț, Cătălin Dobrescu. Artista a decis să rupă tăcerea, la câteva săptămâni distanță de când a anunțat că nu vor mai forma un cuplu.

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu mai formează un cuplu, însă motivele pentru care a decis acest lucru au rămas un mister o bună perioadă de vreme.

Prima reacție a lui Cătălin Dobrescu, după declarațiile făcute de Oana Radu

Deși se afișau în mediul online și păreau a fi un cuplu fericit, se pare că Oana Radu a trecut printr-o serie de evenimente care au marcat-o și care au făcut-o să își dorească să pună punct relației cu antrenorul.

La doar câteva zile de când Oana Radu l-a acuzat de toxicitate, de abuzuri și de amenințări cu bătaia, Cătălin Dobrescu a rupt tăcerea și și-a spus și el punctul de vedere. Acesta nu este deloc interesat de acuzațiile care i se aduc și a precizat că, spre deosebire de fosta lui parteneră, nu spune public ce l-a deranjat.

„Este fix părerea ei. Eu nu comentez nimic, pentru că nu vreau să intru în niciun scandal. Nu, nu mă interesează să fiu în niciun scandal cu ea. Eu nu-mi spăl rufele în public!”, a spus Cătălin Dobrescu, potrivit Fanatik.

Oana Radu i-a adus acuzații grave lui Cătălin Dobrescu

Deși anumite persoane spuneau despre căsnicia celor doi că a început să scârțâie serios de ceva vreme, artista a anunțat divorțul la ceva timp distanță. Zilele trecute, aceasta a mărturisit că a ales că nu se mai teamă și să spună tot adevărul, deoarece a fost victima lui Cătălin Dobrescu în ultimii trei ani.

Oana Radu a mărturisit că ceea ce spera să fie o căsnicie fericită s-a transformat într-o relație toxică, plină de abuzuri, de reproșuri, de jigniri și de momente atât de dificile, încât preferea să doarmă oriunde, dar numai acasă nu.

Mai mult decât atât, solista a punctat faptul că ea era singura sursă de venit, dar și că a fost amenințată cu bătaia de cel care îi jurase iubire veșnică.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni