• Emisiuni
  • Clanul
  • Bătăi, ascunzișuri, întâlniri nesperate și planuri neduse la capăt! CLANUL rămâne prima alegere a telespectatorilor, fiind lider absolut de audiență!

Bătăi, ascunzișuri, întâlniri nesperate și planuri neduse la capăt! CLANUL rămâne prima alegere a telespectatorilor, fiind lider absolut de audiență!

Bătăi, ascunzișuri, întâlniri nesperate și planuri neduse la capăt! CLANUL rămâne prima alegere a telespectatorilor, fiind lider absolut de audiență!

Aseară, în CLANUL, cei de acasă au urmărit cum unele dintre personaje au trecut prin momente dificile și cum trecutul încă le încurcă multora prezentul! Cum va reuși Costoiu să rezolve situația din poliție, ce se va întâmpla între Vera și Tudor și cum vor reuși Magda și Sofia să-și ducă planul la bun sfârșit, vedem luni, de la 20:30, în CLANUL.

Gallery

​CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:42, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 8.4 puncte de rating și 23.3% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.8 puncte de rating și 16.2% share. Aproape 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:53, peste 1.4 de oameni se uitau la CLANUL.

Chestorul și Comisarul s-au luat la bătaie, după moartea lui Mișu, iar Chestorul și-a dat seama că Emil îi ascunde ceva: „Minți cum respiri! Strecori un sâmbure de adevăr și strecori multă, multă minciună. Asta e tactica ta. Numai că eu nu halesc rahaturile tale, Emile. Mie stomacul îmi urlă că minți și asta înseamnă că minți. Ce se întâmplă și de ce permiți măcelul ăsta oamenilor tăi?”. Cât va mai putea Comisarul să țină ascuns șantajul lui Bebe, vedem în CLANUL.

Într-un moment în care tensiunea a atins cote înalte, Vera a ajuns la mormântul lui Tudor, după ce a aflat că a murit: „Nu prea ne-am sincronizat în viața asta. Poate în următoarea. Măcar acum știu unde te găsesc, nu trebuie să mă mai uit la toți oamenii să văd dacă vreunul dintre ei ești tu. Când m-am îndrăgostit de tine, mi-a mai apărut un simț: Tudor – Tu...Dor... de-mi vine să urlu.” Când simțea că totul s-a încheiat, apariția lui Tudor a bulversat-o total, iar lucrurile par să ia o nouă întorsătură. Cum va evolua relația lor, aflăm în următorul episod.

Nu ratați CLANUL, luni, de la 20:30 la PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO, iar în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni