• PRO TV
  • Meghan Markle îi cere o întâlnire „unu la unu” Regelui Charles al III-lea

Meghan Markle îi cere o întâlnire „unu la unu” Regelui Charles al III-lea

Meghan Markle îi cere o întâlnire „unu la unu” Regelui Charles al III-lea

Meghan Markle a avut o inițiativă extrem de curajoasă în momentul în care i-a cerut Regelui Charles al III-lea o întâlnire față în față, „unu la unu”. Ducesa de Sussex își dorește să discute cu Majestatea Sa înainte de a se întoarce, alături de Harry, în California.

Presa internațională a notat astăzi că Meghan Markle a avut o dorință extrem de curajoasă, care ar putea avea consecințe complicate. Soția lui Harry i-ar fi cerut Regelui Charles al III-lea, printr-o scrisoare, să se întâlnească față în față. Se pare că actrița vrea să pună stop oricăror tensiuni înainte de a se întoarce în California.

Neil Sean, un corespondent de divertisment care a apărut la NBC News, MSNBC și Access Hollywood, a declarat că a auzit de la o „sursă foarte bună” că actrița americană a trimis o scrisoare prin care solicita o conversație privată cu Regele. Sean susține că Meghan vrea „să elibereze tensiunile din aer”, înainte de zborul cuplului înapoi în SUA . Plecarea lor se vrea a fi cât mai curând posibilă, din cauza dorului de cei doi copii. 

„Acum și-ar dori, înainte de a se întoarce în California, să aibă o conversație individuală cu regele Carol al III-lea”, a spus Sean într-un videoclip postat pe YouTube, care a înregistrat aproape 300.000 de vizualizări.

— Așa e — Meghan unu-la-unu cu regele Charles. Ai auzit corect. Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan”, a spus Sean.

 

Detaliind conținutul scrisorii, el a spus: „Ar fi o oportunitate de a curăța tensiunea din aer, de a scoate drepturile de la greșeli și de a explica o parte din rațiunea din spatele a ceea ce au făcut în ultimii doi ani”.

 

„Acum, știi, trebuie să admiri încrederea în sine a lui Meghan, orice crezi”. 

Sursă foto: Arhivă ProTV


VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni