• PRO TV
  • Ce semnificație are pentru regina Rania a Iordaniei ținuta purtată la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Ce semnificație are pentru regina Rania a Iordaniei ținuta purtată la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Ce semnificație are pentru regina Rania a Iordaniei ținuta purtată la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Regina Rania a Iordaniei și-a luat rămas bun, ieri, de la regina Elisabeta a II-a, pentru care nutrea un respect profund. Soția regelului Abdullah al II-lea a purtat o ținută cu o semnificație deosebită pentru ea. 

Nu odată, regina Rania a Iordaniei a fost numită cea mai elegantă femeie de rang înalt din lume. Ea are un gust desăvârșit în alegerea ținutelor pe care le poartă la diverse evenimente. De cele mai multe ori, optează pentru branduri din țara natală sau din cele învecinate.

Ținuta aleasă pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a nu a fost întâmplătoare. Pardesiul negru, cu volane pe partea dreaptă a gulerului, a fost purtat de regina Rania într-o vizită oficială din 2001 în Marea Britanie.

Embed from Getty Images


Se întâmpla în luna noiembrie 2001, când Familia Regală Britanică a întâmpinat cuplul regal din Iordania cu mult fast. Vezi mai multe imagini aici.  Pe 18 septembrie, Regina Rania a Iordaniei a oferit un interviu pentru ITV News despre viața remarcabilă a reginei Elisabeta a II-a și moștenirea pe care a lăsat-o lumii. Regina Rania, care a cunoscut-o pe suverana britanică în urma mai multor întâlniri oficiale de-a lungul anilor, a descris trecerea în neființă a Majestății Sale drept „sfârșitul unei ere”, adăugând că nu era doar regina Marii Britanii, ci și „Regina lumii”. „Am doar cele mai minunate amintiri despre ea. De-a lungul anilor, de fiecare dată când am întâlnit-o, am simțit că este din ce în ce mai caldă”, a spus ea.

Regina Rania a mai menționat că, după ce s-a căsătorit cu Regele Abdullah al II-lea în 1993, suverana britanică a fost mereu un exemplu pentru ea. 

Sursă foto: Instagram/ , Getty Images, facebook.com/QueenRania

Vezi și: 
Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii BritaniiGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni