• PRO TV
  • Cel mai urmărit om de pe TikTok, Andra Gogan, primul concert mare din carieră

Cel mai urmărit om de pe TikTok, Andra Gogan, primul concert mare din carieră

Andra Gogan, cea mai urmărită vedetă de pe TikTok-ul românesc, a susținut primul cel mai mare concert din viața ei. S-a fotografiat alături de fanii prezenți la marele eveniment, a vorbit despre întreaga experiență și a recunoscut că este foarte mândră de tot ceea ce a realizat.

Tânăra are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, care așteaptă cu sufletul la gură să o vadă și să o asculte. Este talentată și plină de viață, iar copiii o apreciază nespus de mult. De curând, vedeta a susținut primul concert mare din carieră, acolo unde au fost prezenți atât cei mici, cât și părinții lor. Iată cum s-a desfășurat evenimentul și ce ne-a declarat Andra Gogan!
 
„Sunt pregătită, dar am emoții constructive pentru că o să fie foarte multă lume. Este primul concert de acest nivel și eu mă bucur că au venit copii și din alte orașe. Asta mă impresionează! Sunt copii de la 8 sau 10 ore distanță care și-au convins părinții să vină la concert cu ei”, ne-a declarat Andra Gogan.
 
Înainte de concert, Andra Gogan s-a întâlnit cu fanii ei, alături de care a și făcut câteva fotografii: „Mi s-a părut super drăguț să dau ocazia celor care au putut să își convingă părinții. Vreau să zic că au venit și tătici care sunt fani adevărați și care au vrut poză cu mine”, a mai spus Andra Gogan.
 
VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni