• PRO TV
  • Povestea hainelor purtate de Regina Elisabeta a II-a. Ce se întâmplă cu ținutele suveranei

Povestea hainelor purtate de Regina Elisabeta a II-a. Ce se întâmplă cu ținutele suveranei

Povestea hainelor purtate de Regina Elisabeta a II-a. Ce se întâmplă cu ținutele suveranei

Suverana a avut croitori și designeri personali în toți anii săi de domnie și se cunoaște foarte bine faptul că niciodată nu purta o ținută de două ori la evenimentele oficiale. Ne putem gândi că are o garderobă imensă, dar se pare că hainele ajung în cu totul alte locuri. Iată ce se întâmplă cu ținutele purtate de Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022, a avut mereu apariții impecabile și a atras atenția de fiecare dată cu ținutele pe care le purta. Toți știu că suverana a avut grijă întotdeauna să aleagă cei mai buni designeri din lume, iar odată cu decesul său a venit și curiozitatea în legătură cu persoana sau persoanele care vor primi ținutele purtate de Majestatea Sa.

Un expert regal a vorbit despre acest subiect, oferind și câteva detalii secrete în legătură cu toate costumele Reginei Elisabeta a II-a. Oficialul a mărturisit, așadar, că de multe ori suverana dona hainele personalului său sau că le vindea, însă cu o condiție strictă: să fie înlăturate etichetele.

„Ținutele Reginei au fost o sursă constantă de inspirație. Totuși, hainele Reginei erau și o sursă a materialelor realizate de media. Atunci când Regina nu-și mai dorea o ținută o dona personalului său sau o vindea în scopuri caritabile.

Exista totuși o condiție pentru a face acest lucru. Toate etichetele trebuiau îndepărtate. Orice indiciu care ar fi putut să denote faptul că acea haină a aparținut Majestății Sale trebuie îndepărtat”, a explicat expertul, citat de catine.ro.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni