• PRO TV
  • Regele Charles și soția sa, Camilla, dorm separat! Ce spun sursele apropiate cuplului regal

Regele Charles și soția sa, Camilla, dorm separat! Ce spun sursele apropiate cuplului regal

Regele Charles și soția sa, Camilla, dorm separat! Ce spun sursele apropiate cuplului regal

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă, Camilla, își petrec timpul separat, chiar dacă împart același tron. Potrivit surselor apropiate cuplului regal, cei doi nu dorm împreună, decizie pe care au luat-o în urmă cu mai mulți ani. Iată care este adevăratul motiv!

După decesul Reginei Elisabeta a II-a, Charles ar fi decis să își ia o pauză, mai ales pentru faptul că toată agitația din ultimele zile l-a consumat destul de mult din punct de vedere fizic, dar și psihic, după cum notează presa britanică. Regele s-a retras acum la conacul din Highgrove, dar fără soția lui, Camilla, care a preferat să își petreacă timpul în casa pe care o deține încă de la divorțul de primul ei soț, Andrew Parker Bowles.

Conform unei surse apropiate cuplului regal, Camilla ar avea camera sa proprie în conacul din Highgrove, dar nu obișnuiește să își petreacă timpul acolo, ci la Ray Mill, unde are toată familia aproape.

Citat de ego.ro, expertul regal Joshua Rom a susținut că atât Charles, cât și soția sa, Camilla, au un program extrem de încărcat, mai ales pentru vârsta lor, așa că preferă să se relaxeze separat. Mai mult decât atât, Regina Consoartă se simte în siguranță la Ray Mill, căci acolo „poate merge la supermarket, fără să cauzeze vreun interes special din partea localnicilor”.

O altă sursă apropiată celor doi a explicat, pentru The Post, că nu împart același pat din cauza tradiției regale. În multe cazuri, acest lucru ar fi dus la separare, însă Charles și Camilla au dovedit că relația lor funcționează la fel de bine chiar și în astfel de situații.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni